Emrah Başsan'dan maçın hakemine tepki, "Canımız yanıyor artık"

29.04.2021 - 16:23 | Son Güncellenme: 29.04.2021 - 18:19

BB Erzurumspor'un hücum oyuncusu Emrah Başsan 1 gol de attığı Başakşehir FK maçının akabinde maçın hakemi Fırat Aydınus'u topa tuttu. Başsan, "Canımız yanıyor..." dedi. İşte detaylar...

Emrah Başsan'dan maçın hakemine tepki, "Canımız yanıyor artık"

AJANSSPOR - HABER

BB Erzurumspor, Kazım Karabekir Stadı'nda İstanbul ekibi Medipol Başakşehir'i ağırladı. Ev sahibi ekibin yıldız oyuncusu Emrah Başsan, bu sezon en verimli dönemlerinden birini geçiriyor. Başakşehir maçında da henüz 5. dakikada sahneye çıkıp takımını öne geçiren golü kaydetti. Başsan, maçın akabinde verdiği röportajda, maçın hakemi Fırat Aydınus'u eleştirdi.

 

"En verimli döneminde..."

Bu sezon 39 resmi maçta forma giyen Emrah Başsan, bu maçlarda 8 gol kaydederek takımının en skorer oyuncusu haline geldi. Ayrıca, kariyer sezonuna da ulaştı. Bir önceki yıl yine aynı ekipte 7 gol 5 asistlik performansla oynayan futbolcu, bu sezonun bitimine 4 müsabaka kala 8 gol, 7 asistlik katkıyla yıldızlaştı.

Kariyeri boyunca Antalyaspor, Galatasaray, Fortuna Sittard, Vitoria Setubal ve BB Erzurumspor gibi ekiplerin formasını giyen Emrah Başsan, 2018 yılında Portekiz ekibi Setubal'dan BB Erzurumspor'a bedelsiz transfer olmuştu.

"Susuyoruz susuyoruz canımız yanıyor artık..."

Maçın sonunda açıklamalarda bulunan Emrah Başsan, "Bu kadar mücadele maça iyi başlayıp rakibin 10 kişi kalması bizim bugün alacağımız 3 puan adına çok önemli olacaktı. Bugün bir tarafı değil, 2 tarafı tebrik etmek lazım. Susuyoruz susuyoruz canımız yanıyor artık.

 

Bizim nasıl herkese saygımız varsa bize de saygı göstersinler. Bu kadar da olmaz. İkinci yarı hakemler bariz şekilde bizi ezdiler. Ben bu kadar basit sarı kart yiyorum adam gözümün önünde küfür ediyor kırmızı kart çıkmıyor. Ayıptır." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler