Galatasaray'dan Adana Demirspor'a Transfer Olan Emre Akbaba'nın İlk Sözleri

10.09.2022 - 20:06 | Son Güncellenme: 10.09.2022 - 20:12

Galatasaray'dan Adana Demirspor'a transfer olan Emre Akbaba, Adana yolculuğunun ardından ilk kez konuştu. Tecrübeli orta saha, transferini yorumladı.

Galatasaray'dan Adana Demirspor'a Transfer Olan Emre Akbaba'nın İlk Sözleri

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz sezonu Alanyaspor'da kiralık olarak tamamlayan ve Galatasaray'a dönen Emre Akbaba, Adana Demirspor'a tranfer oldu. İstanbul'dan yola çıkarak, Adana'ya gelen tecrübeli orta saha, kulübün YouTube kanalına açıklamalarda bulundu.

"Biraz ani gelişti"

Transferi hakkında değerlendirmede bulunan Emre Akbaba, "İnşallah iki taraf için de hayırlı olur. Büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Son dakika biraz hareketli oldu. Aslında bu kadar hareketliliği beklemiyordum. Biraz ani gelişti. Ama inşallah iyi olur." şeklinde konuştu.

"Tanıdık bayağı arkadaş var"

Galatasaray'dan tanıdığı birçok ismin Adana Demirspor'da olduğunu belirten Emre Akbaba, "Tanıdık bayağı arkadaş var. Younes Belhanda olsun, Ndiaye olsun. Yunus da çok methediyordu hep. Her zaman Adana Demir, Adana Demir... Younes'le görüşüyoruz. Henry geldi sezon başı. Badou'yla oynadık. Yerli oyuncularla muhabbetimiz var." dedi.

""Bizi desteklesinler"

Son olarak Adana Demirspor taraftarına seslenen yeni transfer, "Bizi desteklesinler. Her zaman beraber güzel işler başaracağımıza inanıyorum. Hoşbulduk demek isterim." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Önce sakatlandı şimdi de hastalandı
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler