Emre Akbaba’nın gönlü Galatasaray’da

16.11.2017 - 10:07 | Son Güncellenme: 16.11.2017 - 10:07

Sezonun en parlak oyuncusu Emre Akbaba’nın gönlü Galatasaray’da... Şenol Güneş’in de istediği Emre’ye geçen sezon devre arasında Fenerbahçe teklif yaptı. Ama transferi gerçekleşmedi. Mehmet Ekici’yi alamadığı dönemde Fenerbahçe, Emre için 2 milyon Euro teklif etti. Alanyaspor yönetimi ise 5 milyon Euro isteyince transfer çıkmaza girdi. Bunun üzerine vazgeçildi.

Belhanda’yı solda kullanmak isteyen Tudor, Emre’nin gösterdiği performanstan etkilendi. Sezon başında veto ettiği oyuncu için onay verdi. Geçen sezon Fenerbahçe’den Emre için 5 milyon Euro isteyen Alanyaspor yönetimi Galatasaray’dan ise 7 milyon euro istedi.

Galatasaray indirim isterken Alanyaspor’un cevabı ise ''yabancı kuralı yeniden gündeme geldiğinde Emre’yi bu fiyata da alamayacaksınız. Sinan Gümüş artı Yasin’i ve 4 milyon Euro’ya bu işi bitirelim'' oldu.
2019 yazına kadar yabancı kuralının olduğu gibi devam edecek olması Galatasaray’ı rahatlatttı. Galatasaraylı yöneticilere, 2'parçalıyı giymek istiyorum'' diye mesaj gönderen Emre ise şimdilik beklemek zorunda kaldı.

(Fotospor)

Senin için hazırladığımız haberler