Emre Belözoğlu: ''Amacımız gruplara kalmak''

08.08.2018 - 18:39 | Son Güncellenme: 08.08.2018 - 21:39

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek Başakşehir sezonun ilk maçında Burnley ile 3. ön eleme turu ilk maçında karşı karşıya geleceği mücadelenin öncesinde Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

Belözoğlu, yaptığı açıklamada, ''Elimizden geldiğince ülke futbolumuzu ve kulübümüzü Avrupa'da temsil etmek için mücadele edeceğiz. Amacımız gruplara kalmak. Rakibimizin kuvvetinin bilincinde sahaya çıkacağız.'' ifadelerini kullandı.

"Takımımızda bu seviyelerde oynamış çok sayıda oyuncu var"

37 yaşındaki futbolcu, rakipleri Burnley’in Süper Lig’in üstünde bir seviyede oynadıklarını ifade ederek, “Bu seviye, kendi ligimizin üstünde. İngiltere'de 3 sezon oynadım. Tempolu bir lig. Oyuncular, bizim ligdekilere göre daha fit ve maça kendilerini iyi hazırlanıyor. Bizim takımda da bu seviyelerde oynamış çok sayıda futbolcu var. Takım ve oyuncu bazında kendimizi iyi hazırladık. Bu seviyeye hazır bir şekilde geldik. İki taraf için de zor bir maç olacak. Sahada herkes gibi elimden gelen her şeyi yapacağım. Takım arkadaşlarımı motive etme konusunda kendimi kaptırdığım dönemler oluyor ama arkadaşlarım da yıllarca bu seviyede oynamış ve bunun bilincindeler” açıklamasını yaptı.

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında 9 Ağustos Perşembe günü sahasında İngiliz ekibi Burnley ile karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler