"Emre Belözoğlu büyük dost"

14.03.2017 - 09:17 | Son Güncellenme: 14.03.2017 - 09:17

3-0’lık zaferle sona eren Konya deplasmanında takımının ilk golünü kaydeden Yalçın Ayhan, FANATİK’e konuştu.

Tecrübeli savunma oyuncusu, takımdaki arkadaşlık ortamının en üst seviyelerde olduğuna dikkat çekip, şunları söyledi:

“Sadece sahada değil, özel hayatta bile hep birlikteyiz. Kompakt bir takım olmamızda bunun rolü büyük. Çünkü birbirimizin açığını kapatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu birliktelik de sahaya bir takım ruhu çıkarıyor. Doğal olarak sonuçlara da yansıyor. Takım olarak kenetlenmiş durumdayız. Bu arkadaşlık ortamı sayesinde sonuna kadar yarışta mücadele etmek istiyoruz. Yabancı oyuncularımız da inanılmaz uyumlu.”

‘Emre büyük dost’

“Emre ile Galatasaray maçı öncesinde de keseceği yer konusunda çok iyi bir dialog yaşamıştık. Bu maç öncesi de öyle oldu. Aynı konuştuğumuz gibi ortaladı ve ben de golü attım. Emre gerçekten büyük futbolcu. Başarımızda büyük pay sahibi. Sahayla sınırlı değil, dışarıda da mükemmel bir arkadaş ve dost. Eskiden tekmeliklerimde Türk bayrağı vardı, gol attığımda onu öperdim. Çocuklarım olunca bayrağın yanına onların da resimlerini ekledim ve artık gollerden sonra onları da öpüyorum. Motivasyonumda ailemin katkısı büyük.”

‘Milli hedefim sürüyor’

Takımı için en iyisini yapmaya çalıştığını ifade eden Yalçın önümüzdeki günlerde açıklanacak milli takım kadrosunda bir kez daha yer almak istediğini de ekledi. Başarılı oyuncu, “Milli forma herkes gibi benim de her zaman hedefim. Bu hedefe ulaşmak için her an iyi olmalısınız. Ben de iyi olmak için elimden gelen gayreti gösteriyorum. Seçilirsem Ay-Yıldız için de elimden geleni yaparım. Fizik olarak çok iyi durumdayım. Ruhen de milli takıma hizmet etmeye, bayrağım için savaşmaya hazırım” sözlerini sarf etti.

Kaynak : Fanatik

Senin için hazırladığımız haberler