Fenerbahçe'ye Kaybeden Başakşehir'de Emre Belözoğlu Açıklama Yaptı

22.10.2022 - 22:54 | Son Güncellenme: 22.10.2022 - 23:02

Süper Lig'deki liderlik mücadelesinde Fenerbahçe'ye 1-0 kaybeden Medipol Başakşehir, 4. sıraya geriledi. Teknik direktör Erme Belözğlu açıklama yaptı.

Fenerbahçe'ye Kaybeden Başakşehir'de Emre Belözoğlu Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Medipol Başakşehir, liderlik mücadelesi verdiği Fenerbahçe'ye konuk oldu. Başakşehir, Kadıköy'de oynanan zorlu mücadeleyi 1-0 kaybetti. Karşılaşmanın ardından teknik direktör Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

"Fenerbahçe kaosun içine çekmeye çalışıyor"

Emre Belözoğlu, "Fenerbahçe'nin bir düzeni var. O kaosun içine sizi çekmeye çalışıyor. 65-70 dakika yaptırmadık. İkinci yarıya daha iyi başladık. Rakip ve biz hamleler yaptık. Onlar karşılığını aldı, biz alamadık. Güçlü bir rakip ve tecrübeli bir teknik adam vardı karşımızda." ifadelerini kullandı.

Oyunu değerlendirmeye devam eden teknik adam, "Memnun olduğum ve olmadığım dönemler var. Biraz daha pas oyununu yaptığımızda karşılığını aldık. Hareketsiz kalınca Fenerbahçe'nin istediği oyuna döndü. Üzgünüm ama lig uzun. Oyun olarak gelişebileceğimiz bir zaman var önümüzde." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Rossi ifşa ediyor Fener AÇIK lider
Habere Git

"Hedeflerimizin arasında Konferans Ligi'nde 16'ya kalmak var"

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki maça odaklanacaklarını dile getiren Emre Belözoğlu, "Bu maçtan sonra Fiorentina maçına başlamamız gerekiyor. Grup birincisi olmak istiyoruz. Bütün oyuncularımız elinden geleni yapacak. Bu sene hedeflerimizin arasında Konferans Ligi'nde 16'ya kalıp, sonrasında gidebileceğimiz yere kadar ilerlemek var." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler