Emre Belözoğlu haklı çıktı

17.11.2020 - 11:22 | Son Güncellenme: 17.11.2020 - 11:28

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, transfer döneminde 18 oyuncuyu kadroya katmış ve birbirine denk oyuncuları kadroya kattığı için bazı yorumculardan eleştiri almıştı. Ancak milli takım arasında yaşanan sakatlıklar ve koronavirüs vakalarından sonra Fenerbahçe'nin eli kadro kurarken Beşiktaş ve Galatasaray'a oranla daha rahat durumda.

Emre Belözoğlu haklı çıktı

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Sezon başında 18 transfer yaparak alternatifli bir kadro ile Süper Lige başlayan Fenerbahçe bunun avantajını yaşıyor. Sarı lacivertlilerde milli takım arasında Gökhan Gönül, Harun Tekin ve Ferdi Kadıoğlu sakatlanırken Enner Valencia ise koronavirüse yakalandı.

Uzun maratonda kurduğu kadro ile haklılığı ortaya çıkan sportif direktör Emre Belözoğlu artan sakatlıklara karşın teknik direktör Erol Bulut’un da elini rahatlattı. Fenerbahçe’de Gökhan Gönül’ün yokluğunda Nazım Sangare, Enner Valencia’nin yerine ise Sinan Gümüş’ün forma giymesi bekleniyor. Yedek kaleci olarak Harun Tekin dönene kadar Oytun Özdoğan kadroda yer alacak.

Hollanda U-21 milli takımında sakatlanan Ferdi Kadıoğlu’nun kesin durumu İstanbul’da yapılacak kontrollerden sonra belli olacak. Sarı lacivertli takımda daha önce de Jose Sosa ve Mbwana Samatta sakatlık yaşamış ancak tedavilerinin ardından takıma katılmıştı.

Devre arasında transfer yapacak

Emre Belözoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Önümüzdeki transfer dönemlerini yeni bir planlama içinde organize etmeye çalışıyoruz. Buna devre arası da dahil. Hocamız, başkanımız ve ben bir karar verirsek bir şekilde aksiyon alırız" demişti.
Senin için hazırladığımız haberler