Emre Belözoğlu: 'Önümüzdeki sene Şampiyonlar Ligi'nde...'

07.12.2017 - 23:19 | Son Güncellenme: 07.12.2017 - 23:19

Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, 2-1 kazanmalarına rağmen Avrupa'ya veda ettikleri Braga maçının ardından TRT Spor'a konuştu.

Başakşehir'de hedef Şampiyonlar Ligi

"Bu grupta her takımı yenebilecek bir takımız. Bunu da her takımı hissettirdik. Ludogorets maçı kazanmamız gereken bir maçtı. Futbolda bunlar var. Avrupa tecrübesi olan oyunculardan kurulu bir takım olsak da ilk defa bu kupada boy gösterdik. Ülke futbolu adına önemli işler yaptık. Önümüzdeki sene inşallah Şampiyonlar Ligi'nde iyi puanlar alırız. Sezon öncesi 4 tane sert maç oynadık. Takım içinde de neler yapabileceğimizi gördükten sonra lige çok iyi konsantre olduk. Avrupa Ligi'ne kalmamız lige çok iyi yansıdı. Bu kurumsal kimlik devam ederse; kulübümüz çok yıllar Avrupa'da olacaktır. Umarım ülke futboluna hizmetimiz devam eder." 

Emre Belözoğlu'ndan şampiyonluk yarışı yorumu

"Bu sene zorlu bir sene oluyor. Geçen sene Beşiktaş ile biz götürdük ama bu sene çok yakın rakipler var. 4 tane takımın olduğu ve favorinin net görünmediği bir lig. Beşiktaş ile biz geçen sene gibi devam ediyoruz; Galatasaray ve Fenerbahçe de gelecek gibi görünüyor. Ligin sonuna kadar bu yarışın içinde olmak istiyoruz. En büyük hedefimiz tabii ki şampiyonluk. Kulübümüzün hedefi var; her sene Avrupa'ya gidebilmek ama şampiyon olup gidersek de çok güzel olur."

Senin için hazırladığımız haberler