Emre Belözoğlu’nu pankartla göreve çağırdılar!

29.08.2021 - 00:27 | Son Güncellenme: 29.08.2021 - 00:38

Süper Lig’de 3 maç sonunda puan alamayan Başakşehir’de bir grup taraftar, teknik direktörlüğe Aykut Kocaman’ın yerine Emre Belözoğlu’nu istedi.

Emre Belözoğlu’nu pankartla göreve çağırdılar!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'deki görevinden ayrıldıktan sonra hiçbir takımla anlaşmayan Emre Belözoğlu'na sürpriz çağrı. Süper Lig'e 3 maçta sıfır çekerek kötü bir başlangıç yapan Başakşehirli taraftarlar Belözoğlu'nu takımın başında görmek istiyor. 

'Sana da hırsına da ihtiyacımız var'

Aykut Kocaman ile kötü gidişi durduramayan ve Kayserispor'a sahasında 1-0 mağlup olan Boz Baykuşlar sürpriz bir pankartla gündeme geldi. 1453 Başakşehir taraftar grubu stadın önüne astıkları pankartta "Sana da hırsına da ihtiyacımız var" diyerek Emre Belözoğlu'na seslendi.

 

 

Başakşehir'in eski futbolcusu

Emre Belözoğlu 2015 ile 2019 yılları arasında Medipol Başakşehir forması giymişti. 40 yaşındaki futbol adamı turuncu-lacivertlilerin başkanı Göksel Gümüşdağ'a yakınlığı ile de biliniyor.

Aykut Kocaman: Kâbus senaryosu yaşıyoruz 

Eleştirilerin odağındaki Aykut Kocaman ise maç sonu yaptığı açıklamada, "Sezon başında bakıldığı zaman hem hazırlık dönemi ve maçlara bakınca tam bir kabus senaryosu. Bugün de normal şartlarda baktığımızda 0 puanımız var, enteresan bir durum. Son derece üzgünüm" diye konuşmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler