Emre Can konuştu: "Kolay olmayacak ama..."

29.03.2020 - 16:35 | Son Güncellenme: 29.03.2020 - 16:41

Almanya Ligi ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen Emre Can, şampiyonluk şansları hakkında konuştu. Emre Can, koronavirüs salgınıyla verilen arada futbol maçları oynamayı çok özlediğini dile getirdi.

Emre Can konuştu: "Kolay olmayacak ama..."

Koronavirüs salgını sonrası dünyada birçok lige zorunlu ara verildi. Almanya'da da COVID-19 salgını sebebiyle 30 Nisan tarihine kadar maçlar ertelenmişti. Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'da gözler çalışmalara çevrildi. Ayrıca Dortmund forması giyen Emre Can'dan, şampiyonluk konusunda açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Dortmund yeniden çalışmalara başlayacak

Almanya Ligi takımlarından Borussia Dortmund, pazartesi gününden (yarın) itibaren antrenmanlarını yeniden sahada gerçekleştirmeyi umuyor. Sarı-siyahlılar, iki futbolcudan oluşan küçük gruplar halinde çalışmalara başlamış olacak.

Emre Can sezonun kaldığı yerden devam etmesini arzu ediyor

Futbolcular, sosyal mesafe kuralarına azami derecede dikkat gösteriyor. Dortmund'a Juventus'tan transfer edilen ve katıldığı günden bu yana takıma ciddi katkı veren Emre Can da liglerin kaldığı yerden devam etmesini umuyor. 

Emre Can: "Futbolu çok özlüyorum"

Emre Can, "Futbolun olmadığı bir yaşam bizim için eksik. Tabi ki futbolu çok özlüyorum" ifadelerini kullandı.

Dortmund'un şampiyonluk şansı üzerine...

Ayrıca Emre Can, "Maçlar tekrar başladığında kimin kazanıp, kimin kazanayacağı yeniden konuşulacak. Çok, çok zor olacak. Bayern Münih ve Leipzig gibi sert maçlarımız var. Kolay olmayacak. Ama halen şampiyonluk şansımız olduğu gerçeği gözler önünde" diye konuştu.

Bundesliga'da takımların durumu

Almanya Ligi'ne ara verilmeden önce 25 maç sonunda Bayern Münih 55 puanla zirvede yer alırken, Dortmund ise 51 puanla 2. sıradaydı. Dortmund'u 50 puanlı Leipzig ile 49 puana sahip Gladbach takip ediyor. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler