Emre Çolak Kararından Vazgeçti Ve Futbola Geri Döndü

14.02.2023 - 16:15 | Son Güncellenme: 14.02.2023 - 16:23

Son dakika haberleri... Geçtiğimiz günlerde futbol kariyerini noktaladığını açıklayan Emre Çolak, "CF Intercity'e olan bağlılığım devam ediyor" dedi...

Emre Çolak Kararından Vazgeçti Ve Futbola Geri Döndü

AJANSSPOR-HABER

Son olarak İspanya 3. Lig ekiplerinden CF Intercity forması giyen ve kariyerini noktaladığını açıklayan Emre Çolak, kararından vazgeçti.

"CF Intercity'ye olan bağlılığım devam ediyor"

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Çolak, "Ülkemdeki durum beni çok endişelendiriyor olsa da, kulübüm CF Intercity'ye olan bağlılığım devam ediyor. Yarından itibaren art arda alacağımız ikinci galibiyetimiz için hazırlıklara başlıyorum. Hep birlikte hedeflerimize ulaşacağımızdan eminim" ifadelerini kullandı. 

"Futbolu bıraktım"

Bilindiği üzere Çolak, dün yaptığı paylaşım ile kariyerini noktalamıştı. Çolak şu ifadeleri kullanmıştı:

"Futbolu bıraktım... Üzerimde emeği olan herkesin ellerinden öperim. Allah sizden razı olsun. Bugünden sonra ailemin mutluluğu için yaşayacağım. Ölüm var, sevdiklerinizle zaman geçirin" 

İlgini Çekebilir
İki takım çekilme talebine ret
Habere Git

Futbola Galatasaray altyapısında başlayan 31 yaşındaki oyuncu 2009 yılında A takıma kadar yükselmişti. Sarı-kırmızılı takım 180 maçta sahaya çıkan Çolak 19 gol ve 19 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Emre Çolak sırasıyla Deportivo, Al-Wehdai Göztepe, Hatayspor, Fatih Karagümrük, Medipol Başakşehir ve CF Intercity gibi takımların da formalarını giydi.

İlgini Çekebilir
Transferi hayatını kurtardı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler