Kayserispor'dan Barcelona'ya Transfer Olan Emre Demir'e Xavi'den Tam Not

25.10.2022 - 16:16 | Son Güncellenme: 25.10.2022 - 16:29

Kayserispor'dan Barcelona'ya transfer olan Emre Demir, A Takım idmanında 1 gol, 1 asist kaydederken Demir'in gösterdiği performans Xavi tarafından beğenildi

Kayserispor'dan Barcelona'ya Transfer Olan Emre Demir'e Xavi'den Tam Not

AJANSSPOR - HABER

Yukatel Kayserispor'dan İspanya'nın dünyaca ünlü takımı Barcelona'ya transfer olan 18 yaşındaki Emre Demir, A Takım ile antrenmanlara başladı.

Xavi, Emre Demir'in performansından memnun

Kayseri ekibinde forma giyerken 2027'ye kadar Barcelona ile anlaşmaya varan orta saha oyuncusu Emre'nin idmanda gösterdiği performans teknik direktör Xavi tarafından oldukça beğenildi.

Emre Demir'den 1 gol ve 1 asist

Geçtiğimiz günlerde Barcelona A takımıyla idmanlara çıkan Demir, iyi performansını 1 gol ve 1 asistle süsledi. Demir'in gösterdiği performans, Barcelona Teknik Direktörü Xavi tarafından tam not  aldı.

İlgini Çekebilir
Andrea Pirlo, Barcelona'nın kapısından döndü! Xavi...
Habere Git

Emre Demir'in serbest kalma bedeli 400 milyon Euro

2017 yılında La Masia'da seçmelere katılan ve antrenörler üzerinde büyük bir etki yaratan Emre Demir, 2021 yılının Eylül ayında Barcelona ile anlaşmaya varmıştı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada 18 yaşındaki genç futbolcu ile 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzalandığı ve serbest kalma bedelinin 400 milyon Euro olarak belirlendiği duyurulmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler