Emre Demir'den Barcelona sözleri: 'Yetkili isimler beni beğendiler...'

11.11.2019 - 04:19 | Son Güncellenme: 11.11.2019 - 04:19

Emre Demir'den Barcelona sözleri: 'Yetkili isimler beni beğendiler...'

Süper Lig'de 11. hafta karşılaşmasında Kayserispor deplasmanda Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olmuştu.

Kayseri temsilcisinin tek sayısını 15 yaşındaki Emre Demir kaydetmişti. Emre Demir, Süper Lig tarihinde gol atan en genç oyuncu olmuştu. 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Kayserisporlu genç futbolcu Emre Demir, "8 yaşında Kayserispor'a transfer oldum. O dönem transferimde Süleyman Hurma ve Recep Mamur etkili olmuştu. 12 yaşında Kayserispor A Takımı ile antrenmanlara çıkmaya başladım. İlk olarak Tolunay Kafkas Hocam şans vermişti. Geçtiğimiz sezon Hikmet Karaman Hocam ocak ayında kampa götürdü ve forma şansı verdi. Bülent Uygun Hocama da çok teşekkür ederim. Gençlerbirliği maçında oyuna girdim ve golüme attım, çok mutlu oldum. Avrupa'da oynamak ve ülkemi en iyim şekilde temsil etmek istiyorum. A Milli Takımımız'da uzun yıllar forma giymek istiyorum. A Milli Takımımız'a hizmet etmek istiyorum." ifadelerini kullandı ve ekledi:

'İspanya Ligi'ni kendime uygun buluyorum'

"Barcelona'ya seçmelere gittim, her şey çok güzel geçti, yetkili isimler beni beğendiler ama yaşım sıkıntı oldu ve Barcelona'ya transferim gerçekleşmedi. Arda Turan Ağabeyim beni orada çok iyi ağırladı. İspanya Ligi'ni kendime uygun buluyorum. Kısa da olsa Barcelona'da olmak çok güzeldi. Tabii her futbolcunun hedefi orada ve büyük takımlarda oynamak ama şu anda Kayserispor'un futbolcusuyum ve kulübüm için çalışıyorum. Her futbolcunun çalışması gerekiyor. İyi yerlere gelmek istiyorsak çok çalışmamız lazım. Özellikle de genç oyuncuların çok çalışması lazım."

Enes Ünal'ın rekorunu egale etti!

Öte yandan; Gençlerbirliği - Kayserispor maçında 68. dakikada oyuna giren Kayserispor'un 2004 doğumlu oyuncusu Emre Demir, 71. dakikada golünü attı ve Süper Lig tarihinin gol atan en genç futbolcusu unvanını egale etti. Rekor daha önce Bursaspor formasıyla 16 yaşında Galatasaray'a karşı gol atan Enes Ünal'a aitti.

Senin için hazırladığımız haberler