Emre Demir'i transfer etmek istediler! Kayserispor'dan resmi açıklama!

07.01.2020 - 17:01 | Son Güncellenme: 07.01.2020 - 17:04

Emre Demir'i transfer etmek istediler! Kayserispor'dan resmi açıklama!

İstikbal Mobilya Kayserispor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, teknik direktör Robert Prosinecki ile anlaşma yaptıkları süreç, transfer çalışmaları ve gündeme yönelik açıklamalar yaptı. Kayserispor kaç transfer yapacak? Hangi mevkilere oyuncu alınacak? Emre Demir’e Avrupa’dan teklifler var mı? Mensah için hangi büyük takımlardan teklif geldi? Tokgöz, tüm bu soruları canlı yayında cevapladı.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Mustafa Tokgöz’ün açıklamaları şu şekilde:

Mustafa Tokgöz: ”Prosinecki’den başka kimseyi düşünmedik”

Bülent Hoca ile yolları ayırdıktan sonra Prosinecki’den başka kimseyi düşünmemiştik. Çok karakterli bir hoca. Kariyeri de başarılarla dolu. Kayserispor’da daha önce çalıştı ve ligi 5. olarak bitirmişti. Kendisi de iyi bir Kayserispor taraftarıdır. Teklifimize çok heyecanlandı. Ameliyattan yeni çıkmış olmasına rağmen teklifimizi kabul etti.

Mustafa Tokgöz: ”Minimum 6 transferimiz olacak”

Prosinecki ile görüşmelerimiz 3 gün sürdü. İsim olarak değil ama hangi mevkilere transfer yapılması gerektiğini görüştük. Karşılıklı bazı isimler düşünüyorduk. Yönetimimiz transferlere onay vermeye başladı. İnşallah bugün ya da yarın başkanımız transferleri açıklayacak. Stoper, orta saha ve kanatlara transfer olacak. Minimum 6 tane transferimiz olacak.

Transferde imzalar ne zaman atılacak?

Anlaştığımız futbolcular var ama imza atılmadan açıklama yapmak istemiyoruz. İmzalar ya bu akşam ya da yarın atılır. Kamp yapılan Antalya’dan da gerekli duyuru zaten gelecektir.

Mustafa Tokgöz: “Emre Demir için gelen teklifleri reddettik”

Emre Demir’e yurt dışından yani; hem İspanya’dan hem de İngiltere’den teklifler geldi. Biz mümkün olduğunca Emre’yi takımda tutmak istiyoruz. Ayrıca hocanın yanında da daha iyi yönlendirileceğine inanıyoruz. Bir menajerlik şirketi 3 Premier Lig takımı adına teklif getirdi. Biz vermeyi düşünmüyoruz dedik. İspanya’dan 2 tane takım için görüşmeler yapıldı. Fakat; teklifleri Emre kalacak diyerek reddettik.

Mustafa Tokgöz: “Mensah ve Lung’u satmayı düşünmüyoruz”

Kaliteli oyuncularımızın hiçbirini satmak istemiyoruz. Mensah ve Lung da buna dahil. Mensah ile ilgili bazı görüşmeler oldu ama istediğimiz rakamlara ulaşamadık. Şartlar da Mensah transferinin bize faydalı olmayacağı kanaatini oluşturdu. Mensah ile ilgili iki büyük takımla görüştük. Galatasaray’ın Mensah için bir teklifi olmadı.

“Ligde kalmaktan başka bir şey düşünmüyoruz”

Transfer işi biraz da şans işi. Oyuncunun enerjisine inanıyorsunuz. Ama takım halinde hareket etmek önemli. Biz nokta transferleri bütçemize uygun şekilde yapıp, ligde kalmayı hedefliyoruz. Başka da bir izahı yok.

Senin için hazırladığımız haberler