Emre heyecanlandırdı! Terim zor durumda!

29.05.2016 - 23:51 | Son Güncellenme: 30.05.2016 - 00:31

A Milli Takım'a yeni çağrılan Danimarka Ligi takımlarından Nordsjaelland'da oynayan Emre Mor, Karadağ karşılaşmasında beğeni topladı.

Karşılaşmaya ikinci yarıda dahil olan genç oyuncu, ilk kez A Milli Takım formasını giydi. Emre, etkili mücadelesi, hızı ve top tekniğiyle taraftardan alkış aldı. Savunmada takıma yardım eden Emre Mor, hücumda da etkili bir görüntü çizdi. 

Maçın son bölümünde girdiği pozisyon ve mücadeleler sonrasında Antalya Stadı'nı dolduran 33 bin seyirci, Emre Mor lehine tezahüratta bulundu.

Bu poerformansı sonrasında Emre Mor'un 23 kişilik kadroya girip girmeyeceği merak konusu oldu. Terim'in nihai kadrosunda düşünmediği belirtilen Emre hakkında bu performansı sonrasında baskı altında kaldığı belirtiliyor.

İkinci yarıda dahil olduğu maçtaki performansıyla beğeni toplayan Emre Mor maç sonunda yaptığı açıklamada,"Fatih hocamla maçtan sonra kısa bir konuşmamız oldu. Beni tebrik etti. Çok güzel bir ortam vardı. Çok iyi bir insan. Avrupa Şampiyonası'na gidip gitmeyeceğimi bilmiyorum. Gidersem de elimden gelenin en iyisi yapmaya çalışacağım." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler