Beşiktaş'tan Emre Kocadağ Transfer Açıklaması Yaptı

14.07.2022 - 18:28 | Son Güncellenme: 14.07.2022 - 18:37

Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ta Emre Kocadağ, altyapıdan yetişen oyuncular ve transfer hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan Emre Kocadağ Transfer Açıklaması Yaptı

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Valerien Ismael önderliğinde sürdüren Beşiktaş, Avusturya'daki kampta çalışmalarına devam etti. TRT Spor'a konuşan Siyah-Beyazlı kulübün Asbaşkanı Emre Kocadağ, takıma katılacak yeni transferler hakkında açıklamalarda bulundu.

"İstediğimiz oyuncular oldu."

Emre Kocadağ, "Uzun dönemdir geçmiş kontratlardan çıkamadığımız noktadaydık. Bu sene çoğundan çıktık. Çok şükür istediğimiz oyuncular oldu. Bu her transfer döneminde olan bir şey değil. Biraz kısmet, biraz transfer başarısı... Eksiklerimiz var elbet. Hocamızın tespit edeceği eksikler var. Transfer ihtiyacı olan noktalar olabilir. Bu noktada da hocamızla diyalogtayız. Şampiyonluk yarışında olacak kadroyu nasıl oluşturabilirz, onun arayışındayız." dedi.

"Emirhan Delibaş, Oğuzhan Akgün..."

Altyapıdan yetişen genç yeteneklerle ilgili konuşan Kocadağ, "Sayısal anlamda altyapıdan gençlere yer vereceğiz. Kampa da getirdik. Hocamız da çok memnun. Kendisi için de sürpriz isimlerin olduğunu söyledi. Emirhan Delibaş, Oğuzhan Akgün... Kendisine uzun zamandır Necip'ten başka altyapıdan başka oyuncu çıkmadığını söyledim. Başkanımızın seçilmesi ile Ersin, Rıdvan gibi birçok oyuncuya A takımda şans verdik. Beşiktaş altyapısı her zaman iyi eğitim veren bir altyapı. Ama önemli olan o oyunculara A takımda şans verebilmek." ifadelerini kullandı.

"Süper Lig'de oynayabilecek çok az Türk oyuncu var"

TFF'nin getirdiği yabancı kuralı hakkında açıklama yapan Asbaşkan, "Türk oyuncu kuralı çok fazla desteklemediğimiz bir kural. Çok az oyuncu var Süper Lig'de iyi takımlarda oynayabilecek. Bunun yanında bu oyunculara çok talep var. Böylece fiyatlar yukarı gidiyor." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Ismael'in Ghezzal planı! Yıldız futbolcu görevini açıkladı
Habere Git

2 genç oyuncu için görüşmelere başlandı

Kulübün transfer girişimlerinden bahseden Emre Kocadağ, şunları kaydetti: "1-2 oyuncu için transfer girişiminde bulunduk ama yüksek ücretlerden dolayı geri adım attık. 2 tane genç oyuncu var mali şartlarda anlaşabilirsek isteğimizi söyledik. Olması iyi olur ama olmaması farklı oyuncularla da konuşmadığımızı göstermez. Türk kuralından dolayı 8-9 tane iyi Türk oyuncuyu kadromuzda bulundurmamız lazım."

Senin için hazırladığımız haberler