Emre Kocadağ: Hesap soracağım

30.10.2023 - 23:05 | Son Güncellenme: 30.10.2023 - 23:55

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Gaziantep FK maçı sonrası açıklama yaptı, "120 yıllık camia tekrar ayağa kalkacak. Bu camianın ayağa kalkması gereken unsurları var. Bu unsurları ayağa kaldırmak için bana düşen ne ise onu yapacağım" dedi.

Emre Kocadağ: Hesap soracağım

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Gaziantep FK maçı sonrası maçı ve gündemi değerlendirdi. 

"Beşiktaş olarak içinde bulunduğumuz talihsiz sürecin ardından, beyaz bir sayfa açma gerekliliğini görüyorum" diyen Kocadağ, "Beşiktaş, 120 yıllık bir camia. Bu camianın ayağa kalkması gereken unsurları var. Bu unsurları ayağa kaldırmak için bana düşen ne ise onu yapacağım" diye konuştu. 

"Hesap soracağım"

"Kapalı kapılar ardında Beşiktaş aleyhine lobi yapanlardan, Beşiktaş'ın zarar görmesi için çalışanlardan camia olarak hesap soracağız" diyen Kocadağ şöyle konuştu,

"120 yıllık camia, tekrar ayağa kalkacak. Beşiktaş, hiçbir zaman sahipsiz kalmaz. 

Bu ligi dizayn etmeye çalışanlardan, şampiyonluk pastasını iki takım arasında paylaştırmaya çalışanlardan hesap soracağız. Camia olarak kenetlenip bu yapılarla mücadele etme vaktimiz gelmiştir. Bunu da yapmaya hazırız.”

İlgini Çekebilir
Kartal uçmayı hatırladı
Habere Git

"11 puan da kapanır, 15 puan da"

Zirveyle aradaki puan farkının kapanabileceğini savunan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, "Bu fark neden kapanmasın? 11 puan da kapanır, 15 puan da. Yeter ki Beşiktaş'ın lobisi tekrar harekete geçsin ve Beşiktaş'ın önündeki engelleri kaldırma noktasında biz camia olarak bir araya gelelim..." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler