Emre Mor’a yine yol göründü! İşte kiralanacağı takım

08.05.2021 - 16:24 | Son Güncellenme: 08.05.2021 - 16:28

Celta Vigo bu sezon yalnızca 11 maçta forma giyerek beklentilerin uzağında kalan Emre Mor’u, La Liga ekiplerinden Levante’ye kiralamak istiyor.

Emre Mor’a yine yol göründü! İşte kiralanacağı takım

AJANSSPOR-HABER

Geçtiğimiz sezon Galatasaray’da oynadıktan sonra Celta Vigo’ya dönen Emre Mor bir kez daha gözden çıkarıldı. La Liga kulübü, bir türlü beklentileri karşılayamayan milli futbolcumuzu yeni sezon kadrosunda düşünmüyor. 

Levante Emre Mor'un son şansı

İspanyol basınında yer alan haberlere göre Celta Vigo, Emre’yi kiralık olarak takımdan gönderecek. La Liga temsilcisi, Türk oyuncuyu Levante’ye kiralamak istiyor. Haberlerde Levante’nin Emre Mor için son şans olacağı da ifade edildi.

Celta Vigo'da ocak ayından beri oynamadı

Yeteneğini kariyeri boyunca bir türlü istikrara dönüştüremeyen genç futbolcu, bu sezon sadece 11 maçta forma giyebildi. Emre ocak ayından beri Celta Vigo’nun hiçbir karşılaşmasında kendine yer bulamadı. 

Celta Vigo tarihinin en pahalı transferi oldu

Disiplinsiz tavırları nedeniyle de sık sık eleştiri konusu olan milli futbolcumuz, İspanyol kulübünün 13 milyon Euro ile tarihi boyunca yaptığı en pahalı transfer unvanını almıştı. Kulübünden yıllık 2 milyon Euro kazanan Emre Mor’un Celta Vigo ile sözleşmesi 2022’de sona erecek. 

Senin için hazırladığımız haberler