"En az 100 milyon sterlin gerekiyor"

27.07.2017 - 15:53 | Son Güncellenme: 27.07.2017 - 15:53

AJANSSPOR DIŞ HABER - İngiltere Premier Lig’de Chelsea’yi çalıştıran İtalyan menajer Antonio Conte, Tottenham Hotspur’un golcüsü Harry Kane’den övgü dolu sözlerle bahsetti.

Tottenham’ın iyi bir takım olduğuna dikkat çeken Conte, ”Bir forvet oyuncusu satın almak durumunda kalsam Kane’e giderdim. Çünkü Kane tam bir forvet oyuncusu. Fiziksel olarak güçlü. Toplu ve topsuz pozisyonlarda kavga veriyor. Ayrıca hem sağda hem de solda oynayabiliyor. Hava toplarında da güçlü.” dedi.

Geride bıraktığımız sezonda çok başarılı bir performans ortaya koyan Kane’in dünyanın en iyilerinden biri olduğuna da dikkat çeken Chelsea menajeri, ”Tam bir golcü. Dünyadaki en iyi forvetlerden biri olduğunu düşünüyorum. Kane’i satın almaya giderseniz, en az 100 milyon sterlin gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Bu arada Antonio Conte, Kyle Walker konusunda ise, ”Dürüst olmak gerekirse her bir oyuncu artık çok pahalı. Böylesine bir transfer pazarı var. Bu durum, takımlarını güçlendirmek isteyen kulüpler için zorlayıcı. Walker’ı da satın almayı denedik” şeklinde konuştu.

Hatırlanacağı gibi geçen sezonu Premier Lig şampiyonu olarak tamamlayan Chelsea, geride bıraktığımız günlerde İspanyol ekibi Real Madrid’in 24 yaşındaki golcüsü Alvaro Morata’yı 58 milyon Pound gibi bir bedelle renklerine bağlamıştı. Conte, Morata için konuşmanın erken olduğu görüşünde.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler