En iyi 50 futbolcu seçildi, Arda Güler 4. sırada

26.09.2023 - 16:15 | Son Güncellenme: 26.09.2023 - 16:21

Fenerbahçe’den rekor bir bedelle Real Madrid’in yolunu tutan Arda Güler, dünyada en heyecan verici 50 yirmi yaş altı futbolcunun sıralandığı listede yer aldı.

En iyi 50 futbolcu seçildi, Arda Güler 4. sırada

AJANSSPOR HABER

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan fakat yaz kampında sakatlanan Arda Güler, antrenmanlara tekrar başlamıştı. Genç yıldızın tekrar sakatlandığı açıklandı. Şansızlıklar nedeniyle henüz Real formasıyla maça çıkamayan Arda Güler, Four Four Two dergisinin oluşturduğu “En heyecan verici 50 yirmi yaş altı futbolcu” listesinde yer aldı.

Arda Güler 4'üncü sırada

Four Four Two dergisi, "En heyecan verici 50 yirmi yaş altı futbolcu" listesinde La Liga ağırlıklı bir ilk 11 sundu. Arda Güler, 16 yaşındaki Lamine Yamal’ın hemen arkasında, 4'üncü sırada yer aldı.

Mesut Özil ve Lionel Messi gibi…

Dergi, Arda Güler’i tanımlarken şu dikkat çekici cümlelere yer verdi: “Arda Güler özeldir; Mesut Özil ve Lionel Messi gibi isimlerle karşılaştırılması gerekir. Sol ayağıyla aynı kadife vuruşa ve benzer 8K görüşe sahip. Hareketlerini izleyin, oyunun tamamını göreceksiniz. Real Madrid'in kaslı ve hareketli ortamında, sanatçı olmaya hazır görünüyor; ancak kendisini doğru alanlarda bulması halinde saf bir çıkış makinesi olabileceğine dair işaretler iyi”

İlgini Çekebilir
Arda Güler tekrar sakatlandı!
Habere Git

İlk sıra Barça’nın

Listenin ilk sırasında Barcelona’nın genç orta sahası Gavi bulunuyor. 19 yaşında olan Gavi’nin mevkidaşı ve hocası Xavi ile birlikte başka bir yere, başka bir seviyeye çıkacağı tahmin ediliyor.

İlk beşin 3’ü La Liga’dan

Listenin ilk beş sırasında yer alan futbolcular sırasıyla şöyle:

  • Gavi (Barcelona)
  • Zamire-Emery (PSG)
  • Lamine Yamal (Barcelona)
  • Arda Güler (Real Madrdi)
  • Evan Ferguson (Brighton)
Senin için hazırladığımız haberler