Ender Yurtgüven'den flaş açıklamalar! Radyospor'da transfer detaylarını açıkladı...

03.07.2018 - 19:11 | Son Güncellenme: 03.07.2018 - 16:30

Ender Yurtgüven'den flaş açıklamalar! Radyospor'da transfer detaylarını açıkladı...

Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven, transfer dönemi adı sıklıkla anılan oyuncuları hakkında ve sözleşmesini tek taraflı fesh eden Umut Nayir hakkında açıklamalarda bulundu

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Yurtgüven şunları ifade etti

'İlk tramvayı iyi atlattık'

"Şu an Bolu'da kamptayız. Çok kaliteli bir takım olarak alt lige gitmemiz hoş olmadı ama ilk tramvayı iyi atlattık. Ben açıkcası futbolcu yeteneği, teknik adam anlayışları arasında artık büyük farklar olduğunu düşünmüyorum hepsi birbirine yakın ve önemli olanın motivasyon ile iletişim olduğuna inanıyorum"

'Umut’un imza atacağı kulüpte bu yükümlülüklere katlanır'

"Umut Nayır’ın tek taraflı sözleşmesi ile aranızdaki bağ koptu. Ona karşı mali bir yükümlülüğümüz yok ilettiği bahanelerde geçerli değil haksız bir fesih oldu. Her oyuncu fesih yapar ama sonuçlarına katlanır. Umut’un imza atacağı kulüpte bu yükümlülüklere katlanır"

'Umut kardeşimiz fesih etmese takımımızın önemli bir oyuncusu olacaktı'

"Bizim savunmamız ve dosyaya vereceğim bedelle karar alınacaktır. Umut kardeşimiz fesih etmese takımımızın önemli bir oyuncusu olacaktı. Bu nedenle bedel belirlememiştik"

"Bize öncelikle ihtarname göndermesi lazımdı ki ortada öyle bir durumda yok. Menajeri ile konuştuğumuz zaman zaten sonuçlarına katlanma durumunda olduklarını söyledi"

' TFF'ye başvuru yapacağız ve bazı kulüpleri şikayet edeceğiz '

"İşin bir etik boyutu var. Alacak kulübün etik davranacağını ve bizle anlaşacağını düşünüyoruz. Musa Çağıran ile ilgili bir ilgi olduğu duyumları var ve bu hafta bir temas olabilir. Mevcut futbolcularımızın hepsinin kontratı var. TFF'ye başvuru yapacağız ve bazı kulüpleri şikayet edeceğiz. Diyorum ki kulüplere gelin kapımız açık, konuşalım oyuncularımızı ayartmayın"

'Serdar Gürler için İspanya'dan Alaves takımı teklif yaptı ama...'

"Umar ile ilgili Trabzonspor takımıyla ufak bir temas oldu ama sonuçlanmadı. Serdar Gürler için İspanya'dan Alaves takımı 1.2 milyon euro teklif yaptı fakat kabul etmedik beklediğimizin altındaydı"

"Bu oyuncular dışında temas olmadı. Tabii bir seçim süreci de oldu yavaş yavaş transfer dönemi hareketleniyor"

Senin için hazırladığımız haberler