Premier Lig devi Liverpool, Enes Ünal'ın peşinde

11.05.2022 - 09:57 | Son Güncellenme: 11.05.2022 - 13:24

La Liga'da Getafe formasıyla fırtına gibi esen milli futbolcu Enes Ünal'a dünya devi talip oldu. Liverpool'un 25 yaşındaki golcüyü transfer listesine aldığı iddia edildi. İşte detaylar...

Premier Lig devi Liverpool, Enes Ünal'ın peşinde

Enes Ünal, La Liga'da bu sezon attığı 15 golle tüm dikkatleri üzerine çekti. Milli futbolcu için flaş bir transfer iddiası geldi. 

Liverpool, Enes Ünal'la ilgileniyor

Bu sezon sergilediği performansıyla adını sık sık manşetleri süsleyen 25 yaşındaki golcü için Premier Lig devi Liverpool harekete geçti. İngiliz temsilcisinin Getafe'de başarılı bir sezon geçiren Enes Ünal ile yakından ilgilendiği ifade edildi.

Minamino ve Origi'nin yerine Enes Ünal

Akşam'ın İngiliz basınından derlediği habere göre; Premier Lig'in köklü ekiplerinden Liverpool, Takumi Minamino ve Divock Origi'nin olası sezon sonu ayrılığı sebebiyle yeni golcü arayışına başladı. İngiliz ekibinin transfer listesinin başında ise Getafe'de forma giyen milli yıldız Enes Ünal yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Enes Ünal'a Ay-Yıldız yaramıyor mu?
Habere Git

Liverpool'un taktiğine en uygun isim

Haberin devamında, Jürgen Klopp'un şu an uyguladığı taktik dizilişine en uygun ismin La Liga ekiplerinden Getafe'de iyi bir sezon geçiren Enes Ünal'ın olduğu belirtildi.

Değerini katladı

2020-2021 sezonun başında Villarreal'den 9 milyon Euro karşılığında Getafe'ye transfer olan milli futbolcu 2020'de 8 milyon Euro olan piyasa değerini gösterdiği müthiş performansla katlayarak 18 milyon Euro'ya çıkardı.

Enes Ünal'ın bu sezonki performansı

Enes Ünal, bu sezon Getafe formasıyla 34 resmî maçın 30'unda ilk 11'de yer buldu. 24 yaşındaki milli golcü bu müsabakalarda 15 gol ve 1 asistle takımına katkıda sundu. Genç forvet, gol sayısıyla La Liga'da Karim Benzema'nın ardından en çok gol atan oyunculardan biri olmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler