Enes Ünal ve Caner Erkin için resmi açıklama!

04.05.2017 - 19:41 | Son Güncellenme: 04.05.2017 - 19:41

AJANSSPOR ÖZEL - Futbolcu temsilcisi Batur Altıparmak, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç'in sorularını cevapladı.

Altıparmak, Caner Erkin ve Enes Ünal'ın geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Altıparmak'ın Radyospor'da yaptığı o açıklamalar :

 Caner Erkin Beşiktaş'ta kalacak mı?

Caner Erkin ile Beşiktaş arasında bir anlaşma var. Opsiyon zaten Beşiktaş'ta. İki kulüp anlaştığında bizim için problem olmayacaktır. Opsiyon Beşiktaş'ta isterlerse anında transferi bitirebilirler ama indirim için görüşmeler yapılabilir.

Beşiktaş indirim istiyor mu?

Bu konuda biz de elimizden geldiğince yardımcı olmak isteriz. Caner Erkin'in itiraz etme hakkı yok. Opsiyon kullanılırsa Caner devam edecek. Herhangi bir sorun yok.

Enes Ünal gelecek sezon nerde oynayacak?

Enes Ünal'ın, performansı çok iyi. Onun gelişiminden çok memnunuz. Avrupa'ya çok iyi adapte oldu, çok çalışıyor. Zaten Enes Ünal'ın anlaşması devam ediyor, biz de bu sözleşmeyi uzatmak isteriz.

Kaç kulüp Enes için teklif yaptı?

Enes Ünal için 8-10 kulüple görüşüyorum, iyi kulüpler Enes'i istiyorlar. Bunu söyleyebilirim. Bizim kariyer planlamamız belli, Premier Lig'de ilk 5'i hedefleyen kulüplerde oynamasını istiyoruz. Gelişimi için Hollanda liginin bir tık üzerinde bir organizasyonda oynayabilir.

"Hedef Enes'i Avrupa'da tutmak"

Bizim diğer bir hedefimiz Enes Ünal'ı Avrupa'da tutmak, yaşı ilerlediğinde belki Türkiye olabilir ama kariyerini Avrupa'da geçirmesini istiyoruz. Ayrıca Enes Ünal Milli Takım'a da büyük katkı verecektir.

AJANSSPOR ÖZEL HABER / KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Senin için hazırladığımız haberler