Enner Valencia İle Altay Bayındır Fenerbahçe-Kasımpaşa Maçını Değerlendirdi

29.01.2023 - 21:35 | Son Güncellenme: 29.01.2023 - 21:43

Kasımpaşa karşısında 4 gol atarak kendi adına tarih yazan Enner Valencia ile kaleci Altay Bayındır maçtan sonra açıklamalarda bulundu. İşte Detaylar...

Enner Valencia İle Altay Bayındır Fenerbahçe-Kasımpaşa Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe kendi sahasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 5-1 mağlup etti. Maçtan hemen sonra ise 4 gol atan Enner Valencia ile Altay Bayındır açıklamalarda bulundu. İşte iki ismin açıklamaları ve detaylar...

''Maçtan önce 4 golü konuştuk''

Kariyerinde ilk kez 4 gol atan Enner Valencia, ''Kariyerimde ilk kez 4 gol attım. İşin komiği; maçtan bir gün önce hiçbir maçta 4 gol atmadığımı konuşmuştuk. 4 gol attığım için mutluyum ama kazandığımız için daha mutluyum. Bugün eve gider gitmez hiçbir maçta 5 gol atmadım diyeceğim ki bir maç sonra 5 gol atayım. Bütün hafta galibiyet için çalışıyoruz. Her maçtan 3 puanla dönmek için uğraşıyoruz. '' dedi.

''İnşallah böyle atmaya devam eder''

Kasımpaşa maçını değerlendiren Altay Bayındır ise mutlu olduklarını açıkladı. Bayındır, ''Galip geldiğimiz için mutluyuz. Çalışmaların karşılığını alınca güzel görüntüler oluyor. Güzel bir takım oyunu oynadık. Valencia ilk defa 4 gol attı, inşallah böyle devam eder. İnşallah böyle atmaya devam eder. Antrenmanda savunma arkasına top atmayı çalışıyoruz. Başarılı olunca biz de mutlu oluyoruz. Çalıştığımız şeylerin karşılığını alınca mutlu oluyoruz.'' dedi.

İlgini Çekebilir
Arda Güler: "Maçın oyuncusu Enner Valencia"
Habere Git

''Kim ne yazarsa yazsın önemi yok''

Takımda inişler ve çıkışlar olacağına değinen Bayındır, ''İnişler çıkışlar olacaktır. İşimizle ilgili herkesin fikri var. Bilen de var, bilmeyen de var. Kim ne derse desin birlik olursak mutluyuz. Hepimiz aynı amaç uğruna mücadele ediyoruz. Eleştiri olacaktır. Biz saha odaklıyız. Sonuna kadar mücadele vereceğiz. Camiamızın bütün olması gerekiyor. Zaman zaman çok kırılmalar oluyor. Takımda tecrübeli oyuncular var. Sahada mücadele edeceğiz. Bizi desteklemelerini istiyoruz. Kolay bir yol değil. Elimizden geleni saha içinde ve dışında vereceğiz. Kim ne yazarsa yazsın önemi yok. İnsanın ağzı var konuşuyor.'' dedi.

Takımı sırtladı

Enner Valencia, Kasımpaşa karşısında 4 golle takımını sırtladı. 17 maç sonunda 19 gol ve 4 asistle mücadele eden oyuncu, krallık yarışında en yakın rakibinin 7 gol önünde bulunuyor. 

Deneyimli forvet, Fenerbahçe kariyerindeki gol sayısını 47'ye yükseltti. Bununla birlikte Valencia 4 gol daha atarsa, sarı-lacivertlilerin tarihindeki en golcü 10 isim arasına girecek. 

2022-23 sezonuna çok iyi bir başlangıç yapan ve bu performansını sürdüren Enner Valencia şimdiden kariyerinin en golcü sezonuna imza attı. Oyuncu aynı zamanda kariyerinde ilk kez 4 gol birden attı.

Senin için hazırladığımız haberler