Fenerbahçe Transfer Haberleri | Enner Valencia'ya Brezilya ve MLS'den talip

02.04.2022 - 13:30 | Son Güncellenme: 02.04.2022 - 13:35

Enner Valencia'nın menajeri Gonzalo Vargas, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncu ile Brezilya ve MLS'den birkaç takımın ilgilendiğini açıkladı. İşte detaylar...

Fenerbahçe Transfer Haberleri | Enner Valencia'ya Brezilya ve MLS'den talip

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de Enner Valencia dönemi sona erebilir. Bir anda gözden düşen ve gelecek sezon sözleşmesinin son yılına girecek olan Enner Valencia'dan bonservis geliri elde etmek isteyen Fenerbahçe'ye futbolcunun menejerinden haber geldi.

Enner Valencia, Avrupa'da devam etmek istiyor

Enner Valencia'nın menajeri Gonzalo Vargas, yıldız oyuncu ile Brezilya ve MLS'den birkaç takımın ilgilendiğini açıkladı. Vargas kulüp ismi vermezken Valencia'nın önceliğinin Avrupa'da devam etmek olduğunu ekledi.

Valencia, Kayserispor maçı kamp kadrosuna alındı

Öte yandan Fenerbahçe'de Kayserispor maçı kamp kadrosu dün açıklandı. Kadroda Mesut Özil, Ozan Tufan, Burak Kapacak ve Tisserand yer almazken, gözler Enner Valencia'daydı. Mesut ve Ozan ile birlikte kadro dışı kaldığı iddia edilen Enner Valencia, sarı lacivertli ekibin Kayseri kafilesinde yer aldı.

Enner Valencia'nın Fenerbahçe performansı

Fenerbahçe'nin 2020-21 sezonunda Tigres'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Enner Valencia, Sarı-Lacivertli forma altında toplam 62 maça çıkarken 23 gol, 10 asistlik performans sergiledi. Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Enner Valencia'nın güncel piyasa değeri 3,5 milyon euro.

Senin için hazırladığımız haberler