Internacional'a Transfer Olan Enner Valencia'dan Fenerbahçe İtirafı

23.06.2023 - 12:58 | Son Güncellenme: 23.06.2023 - 13:09

Brezilya'nın Internacional takımına transfer olan Süper Lig gol kralı Enner Valencia, Fenerbahçe'den ayrılığının perde arkasını açıkladı. İşte detaylar

Internacional'a Transfer Olan Enner Valencia'dan Fenerbahçe İtirafı

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'den ayrılarak Internacional'a transfer olan Enner Valencia, sarı-lacivertli takım hakkında açıklamalarda bulundu. Birçok konuya değinen golcü oyuncu, Türkiye'deki en beğendiği forveti açıkladı.

Sezonu gol kralı olarak tamamlayarak Internacional'a transfer olan Enner Valencia, Fenerbahçe günleriyle ilgili AsistAnaliz'den Cansel Kemiksiz’in sorularını yanıtladı. 

"Fenerbahçe ile bir anlaşmaya varamadık"

Transfer süreciyle ilgili olarak Asist Analiz'e konuşan Valencia "Internacional bana büyük ilgi gösterdi. Benim gibi onlar da bu transfer için günden güne dikkatliydiler çünkü uzun süredir konuşuyorduk. O anda Fenerbahçe ile de görüştüm ve bir anlaşmaya varamadık ve bu yüzden Internacional'a gitmeye karar verdim." ifadelerini kullandı.

"Arda Güler, çok büyük bir yetenek"

Fenerbahçe'nin ve milli takımızın yıldız adayı Arda Güler hakkında da değerlendirmede bulunan Enner Valencia, "Çok büyük bir yetenek. En iyi yerlerde olmasını istiyorum.” dedi.

"Başımızı eğmedik"

Süper Lig'de son oynanan Galatasaray derbisi sonrası soyunma odasında neler yaşandığını da dile getiren Valencia, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“İstediğimiz performansı gösteremedik ama devam etmemiz gerekiyordu. Kupa maçında odaklandık, başımızı eğmedik."

Valencia'nın en beğendiği forvet

Türkiye'de oynayan en iyi forvetin kim olduğunu da açıklayan Valencia, “Önce Michy Batshuayi, sonra ben.” ifadelerini kullandı.

"Galatasaray Stadyumu'nu söyleyebilirim"

Son olarak "Vodafone Arena mı Nef Stadyumu mu?"  sorusunu cevaplayan Ekvatorlu golcü Valencia, "Galatasaray Stadyumu'nu söyleyebilirim." dedi.

Enner Valencia'nın performansı

Fenerbahçe'de 3 sezon forma giyen 33 yaşındaki forvet, sarı lacivertli formayla 116 maça çıkarken 59 gol attı, 17 asist yaptı. 

Enner Valencia, Fenerbahçe ile kontratının sona ermesinin ardından Internacional ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler