Epureanu: İkinci yarı aldığımız iki beraberlik ligin kaderini değiştirdi

21.07.2018 - 01:49 | Son Güncellenme: 20.07.2018 - 22:49

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir forması giyen Alexandru Epureanu beINSPORTS'a açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir forması giyen Alexandru Epureanu beINSPORTS'a açıklamalarda bulundu.

Alexandru Epureanu'nun açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şu şekilde:

"Berabere kaldığımız maçları kazansak şampiyonduk"

"Geçtiğimiz sezon çok iyi bir ilk yarıdan sonra ikinci yarıda oynadığımız maçlarda özellikle iç sahada oynadığımız maçlarda bazı kazanmamız gereken maçlarda berabere kaldık. İki tane beraberlik vardı. Bence bu maçları kazansaydık kesinlikle biz şampiyon olacaktık.

"Şampiyon olmak istiyorsanız içerdeki maçları kazanmanız gerek"

Deplasman maçlarından bahsetmiyorum, çünkü deplasmanda oynadığımız maçlar kim olursa olsun kuvvetli olsun ya da kolay olsun bu maçlar her türlü sonuca açıktır. Ama içeride oynadığınız maçlar özellikle şampiyonluk adayıysanız şampiyonluk istiyorsanız kazanmanız gerekiyor.

 "İki beraberlik bence ligin kaderini değiştirdi"

Bence bizi Galatasaray'dan ayıran nokta bu oldu. Bildiğim kadarıyla Galatasaray sahasında oynadığı bütün maçları neredeyse kazandı. Bizim özellikle ikinci yarı kendi sahamızda aldığımız iki beraberlik bence ligin kaderini değiştirdi. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler