Hasan Çolakoğlu: "Eran Zahavi için Fenerbahçe'yle 1 ay konuştuk"

23.07.2021 - 11:01 | Son Güncellenme: 23.07.2021 - 11:10

Son dakika transfer haberleri... PSV Eindhoven'ın golcüsü Eran Zahavi'nin Türkiye'deki temsilcisi Hasan Çolakoğlu, oyuncusunun Fenerbahçe'yle görüşmelerini anlattı. İşte detaylar...

Hasan Çolakoğlu: "Eran Zahavi için Fenerbahçe'yle 1 ay konuştuk"

AJANSSPOR - HABER

 

Geçtiğimiz sezon yaz transfer döneminde Fenerbahçe'yle anılan Eran Zahavi, PSV Eindhoven formasıyla Galatasaray'a karşı yeni sezonun ilk maçında 3 gol, 1 asistle oynadı. Oyuncunun Türkiye haklarını elinde bulunduran Hasan Çolakoğlu, tecrübeli golcünün sarı-lacivertli ekiple 1 ay boyunca görüştüğünü ve sürecin tıkandığını anlattı. 

Çolakoğlu: "Yıllık 2 milyon Euro..."

33 yaşındaki futbolcunun Çin ekibi Guangzhou City'den ayrıldıktan sonra 1 ay süreyle Fenerbahçe'den haber beklediğini söyleyen Hasan Çolakoğlu, Fanatik Gazetesi'ne: Eran Zahavi, Çin'den ayrılmaya karar verince, Türkiye'den takımlarla irtibata geçtim. Fenerbahçe'den yönetici Selahattin Baki ile görüştük. 1 ay boyunca sürekli iletişim halindeydik. Oyuncunun bonservisi yoktu. İmza parası, bonus parası filan da istemeden yıllık 2 milyon Euro maaş talebimiz oldu" diye konuştu. 

"Herkes Zahavi'nin nasıl bir forvet olduğunu gördü..."

Çolakoğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Görüşmelerimiz devam etti. Sonra ne oldu bilmiyorum ama transfer gerçekleşmedi. O dönem Başakşehir'in hocası olan Okan Buruk da Zahavi'yi çok istemişti ancak orayla da bir gelişme yaşanmadı. Oyuncu bana, 'Yurt dışından da teklifler var, Türkiye olmayacaksa onlarla görüşeyim' dedi. Ben onu biraz daha beklettim. Ama ses çıkmayınca PSV ile anlaştı. Zahavi geçen sezon 33 maçta 17 gol, 4 asistle oynadı. Galatasaray karşısında da hat-trick yapıp, 1 golün hazırlayıcısı oldu. Herkes Zahavi'nin nasıl bir forvet olduğunu gördü. Geçen sezon bonservisi yoktu, şimdi Türkiye'den bir takım istese de onu alamaz"

Eran Zahavi'nin istatistikleri

Kariyerine İsrail ekibi Hapoel Tel Aviv'de başlayan Eran Zahavi, geçtiğimiz yıl PSV Eindhoven formasıyla ligde 25 maça çıkarken 11 gol, 3 asistlik performansıyla adından söz ettirmişti. Golcü oyuncu, PSV'yle Avrupa Ligi'nde çıktığı 6 maçta, 6 kez fileleri havalandırmayı başardı. Yeni sezonun ilk resmi maçında, Galatasaray'a karşı hat-trick yapıp bir de asist yapan Zahavi, tekrar Türkiye'de gündeme taşındı. 

Senin için hazırladığımız haberler