"Eran Zahavi'nin yıl sonuna kadar sözleşmesi var"

06.09.2020 - 17:48 | Son Güncellenme: 06.09.2020 - 17:59

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi... Fenerbahçe'nin gündemindeki Eran Zahavi hakkında menajeri Ronan Katzav'dan açıklama geldi. Peki Eran Zahavi Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? İşte transferin detayları...

"Eran Zahavi'nin yıl sonuna kadar sözleşmesi var"

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan İsrailli forvet Zahavi hakkında menajeri Ronen Katzav, açıklamalar yaptı.

İsrail basınına konuşan Katzav, "Türk taraftarların Eran'a destek vermesini görmek çok gurur verici ve iç açıcı, bunun için teşekkür ederim" dedi.

Zahavi'nin menajeri, 33 yaşındaki golcünün sözleşmesinin sürdüğünü belirterek, "Eran transfer olmadı veya yeni bir takıma imza atmadı. Çin'de yıl sonuna kadar bir sözleşmesi var ve sadece İsrail'in yarınki maçıyla ilgilenecek. Açıklanacak bir şey olduğunda, bunu her zamanki gibi doğru bir şekilde yapacağız" ifadesini kullandı.

Öte yandan Katzav'ın sosyal medya hesabı üzerinden PSV Eindhoven'ı takibe alması, golcü oyuncunun Hollanda Ligi ekibine gideceği şeklinde yorumlandı.

Bu arada Eran Zahavi'nin eşi Shay ise, "Eran'ın gönderisindeki etkileşim 800 bini geçti. Fenerbahçeliler, benim de her paylaşımıma 'Come to Fenerbahçe' mesajları atıyor. Aslında bu biraz ilginç ama onları anlayabiliyorum. Onların yerinde olsam, ben de gelmesini isterdim" şeklinde konuştu.

33 yaşındaki futbolcuyu takımlarında görmek isteyen sarı lacivertliler Zahavi'ye çağrıda bulunurken, sosyal medyada ünlü bir futbol sayfası Zahavi'ye "Come to Fenerbahçe" yani "Fenerbahçe'ye gel" yorumu yapmıştı.

İsrailli oyuncu da bu yoruma "İf your comment achieve 500k" yani "Yorumun 500 bin beğeniye ulaşırsa" diye cevap verirken, sayfanın "Arkadaşlar yüklenin" ifadesine de "Let's try" yani "Haydi deneyelim" karşılığını vermişti. Bu gelişme Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırmıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler