Erbaa’ya 1. Lig’den transfer

13.07.2024 - 19:46 | Son Güncellenme: 13.07.2024 - 19:48

TFF 2. Lig’de şampiyonluk hedefleyen Merkur Jet Erbaaspor, transferlere başladı. Tokat ekibi, geçen sezon Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü formasını giyen başarılı sağ bek Bahadır Yıldırım’ı renklerine bağladı.

Erbaa’ya 1. Lig’den transfer

Koray GEÇGEL- AJANSSPOR ÖZEL

Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig’de şampiyon olan Merkur Jet Erbaaspor, yeni sezon için de iddialı hazırlanıyor. Güçlü bir kadro oluşturarak şampiyonluk hedefiyle yola çıkacak Tokat ekibi, geçtiğimiz sezon Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü forması giyen Bahadır Yıldırım’ı renklerine bağladı. 

Kiralık olarak transfer oldu

Ankara ekibiyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki futbolcu, Tokat’a giderek resmi sözleşmeye de imzasını attı. Başarılı futbolcu, kiralık olarak 1 sezon Erbaaspor formasını terletecek. 

Forma bulmakta zorlanmadı

Kariyerine Foça Belediyespor altyapısında başlayan genç futbolcu, sırasıyla Bergama Belediyespor, Manisaspor ve Antalyaspor’un genç takımlarında forma giyerken, Isparta 32 Spor’da profesyonel oldu. Geçtiğimiz sezon başında Keçiörengücü’ne imza atan Bahadır Yıldırım, forma şansı bulmakta zorlanmadı.

Stoper de oynayabiliyor

Başkent ekibiyle Trendyol 1. Lig’de 14, Türkiye Kupası2nda da 2 maça çıkan genç futbolcu, bin 158 dakika oyunda kaldı. Savunmanın sağının yanı sıra stoper bölgesinde de oynayabilen başarılı futbolcu, geçen sezon 1 kez asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler