Erdem Can'ın prensi Ergin Ataman ile olan ilişkisinden bahsetti

16.11.2023 - 20:33 | Son Güncellenme: 16.11.2023 - 20:58

Geçtiğimiz sezon Türk Telekom forması ile gösterdiği performans ile bu sezon EuroLeague ekibi Panathinaikos BC'ye transfer olan Jerian Grant önemli açıklamalarda bulundu.

Erdem Can'ın prensi Ergin Ataman ile olan ilişkisinden bahsetti

AJANSSPOR-HABER

Yaz aylarında geçtiğimiz sezon BKT EuroCup'ta finale tırmanan temsilcimiz Türk Telekom'un koçu Erdem Can, Anadolu Efes'in yolunu tutarken, Efes'ten ayrılan Ergin Ataman'ın yeni adresi Yunan ekibi Panathinaikos olmuştu. Türk Telekom'da Erdem Can'ın kilit isimlerinden olan Jerian Grant bu sezon Panathinaikos forması altında Ataman ile olan ilişkisini değerlendirdi.

"Ataman bana güveniyor"

Eurohoops'a konuşan 31 yaşındaki Amerikalı guard Ergin Ataman'ın kendisine olan güvenini “Yeteneklerime güveniyorum. Koç Ergin Ataman da kadroda yer almam için bana aynı şekilde güvendi ve güvenmeye devam ediyor. Antrenmanlarda kendimi gösterme fırsatım olduğu sürece kazanmak için takımıma çok şey verebileceğimi biliyorum” ifadeleriyle aktardı.

Ataman'ın önemli oyuncularından oldu

Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos ile bu sezon EuroLeague'de 8 maça çıkan yıldız oyuncu; 9.2 sayı, 2.5 ribaunt, 3.9 asist, 1.8 top çalma ortalamaları yakalarken, bunun yanında savunmada takıma çok önemli katkı verdi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş’tan ayrıldı Ataman’ın radarına girdi!
Habere Git

Erdem Can'ın saha içi generali oldu

Geçen sezon Türk Telekom'da koç Erdem Can'ın en önemli isimlerinden olurken EuroCup'ta finale uzanan yolculukta 22 maça çıkan 1.96'lık guard; 14.9 sayı, 6.1 asist, 3.2 ribaut ortalamaları ile oynarken yılın takımına seçildi.

İki takım da dört dörtlük oldu

Sezona Erdem Can yönetiminde başlayan Anadolu Efes, EuroLeague'de 8 maç sonunda 4 galibiyet alırken, Ataman'lı Panathinaikos da 4 maç kazanmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler