Erden Timur, Ali Koç'u işaret etti: ''Hesap vermeli''

17.10.2023 - 22:34 | Son Güncellenme: 17.10.2023 - 23:49

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, kendisine sorulan belgeleri açıklayacak mısınız sorusunda Ali Koç'u örnek vererek açıklama yaptı.

Erden Timur, Ali Koç'u işaret etti: ''Hesap vermeli''

AJANSSPOR HABER

FENERBAHÇE BENİM İÇİN ŞİKAYET HATTI OLUŞTURDU

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, geçen sene Nisan ayında yaptığı belgeler konusuna A Spor'da değindi. Timur, Ali Koç'u işaret ederek 'Florya belgesi'' konusunu açıklamasını istedi.

''Ali Bey (Koç) de hesap vermeli''

Belgeler konusunda açıklamasına devam eden Timur, ''Geçen yıl yanlış anlaşılma konusunda bir özür diledim. Bir insan özür dilemişse o söz konuşulmaz. Benim bir şey için özür dilediğimde bunların da özür dilemesi lazım. Herkese hesap sorulması lazım. Bizlere her türlü konu hakkında hesap sorulmalı. Ali Bey (Koç) de hesap vermeli.'' dedi.

''Ali Bey de Florya için konuşacaktı''

Erden Timur, Ali Koç'un Florya konusunda değindi. Timur, ''Benim özür dilediğim yerde, bir sürü insanın neleri dilemesi gerekiyor! Ben bir şey dedim, 'Herkes açıkla' diyor. Diğerleri de söyledi. Ali Bey de Florya için konuşacaktı'' dedi.

''Dilekçe vereceğim. O dilekçeyi vermeyen kirlidir''

Erden Timur, dilekçe vereceğini de açıkladı. Timur, ''Bir sürü iftira atılıyor. Sosyal medyadaki hepsi incelensin. Dilekçe vereceğim. O dilekçeyi vermeyen kirlidir. Galatasaray ile ilgili bir konu vardır. Onunla ilgili medya mensubuyla konuşursunuz. Medya yöneticisini arayamam. Hiç görüşmemem gerek. Hakimin reddi diye hukukta bir kavram vardır. Yanlışlıkla bir masada bulunursanız hakimi reddi söz konusudur.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler