Erden Timur duyurdu! Galatasaraylı yıldıza teklifler var...

26.03.2024 - 17:23 | Son Güncellenme: 26.03.2024 - 17:45

Trendyol Süper Lig devi Galatasaray'ın Başkanvekili Erden Timur, gündeme dair açıklamalarda bulundu ve Faslı yıldız Hakim Ziyech'e tekliflerin olduğunu söyledi.

Erden Timur duyurdu! Galatasaraylı yıldıza teklifler var...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray AŞ Başkanvekili Erden Timur, Antalya'nın Belek ilçesinde yaptıkları kampta gündeme dair açıklamalarda bulundu ve kamuoyunun karşısına çıktı. Timur, Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Hakim Ziyech'e tekliflerin olduğunu açıkladı. 

"Hakim Ziyech'e teklifler var..."

Galatasaray AŞ Başkanvekili Erden Timur, Hakim Ziyech'le ilgili "Ziyech'i alırken sakatlığıyla ilgili bir şeyi vardı. O sakatlık geçirmemesi durumunda maçların yüzde ellisinden fazlasını o bölgede sakatlık geçirmeyerek oynaması durumunda artı bir kulübünden bonservissiz olarak artı bir şeyi vardı. Ziyech başka bir şeyden sakatlık geçirdi. Çok değerli oyuncular var elimizde. 

Birçok oyuncumuza talipler var. Hakim Ziyech'te bunlardan bir tanesi. Ben oyuncunun 'O'su ile ilgili bir yorum yapmam. Bir oyuncuya karar verilir, biz de alırız. Yazın bonservissiz veya bonservisi az adam alabilirdik. Mauro Icardi'nin bonservisinden sonra bütçe azalmıştı. Eskiden 5'e alınan oyuncular bugün 12 milyon euro. Sizin göreviniz oyuncuyu gelmeye ikna etmek. Transferde başarı standardı dünyada yüzde 50. Haris Seferovic burada olmadı ama 1 milyon euro gibi maliyetle geri gönderdik. Angelino gibi herkesin listesinde olan oyuncuyu aldık ve 750 bin euro ödedik, ayrıldık. Ziyech bizden 6 ay önce PSG'ye gidiyordu, evraklarda sıkıntı oldu. Biz maaşının bir kısmını Chelsea'ye ödeterek 1+1+1'e ikna etmişiz" diye konuştu.

Hakim Ziyech 3 ay sonra döndü

24 Aralık 2023'te Fenerbahçe ile oynanan maçtan sonra Afrika Uluslar Kupası'na giden ve sakatlık yaşayan Hakim Ziyech, 3 ay sonra 10 Mart ve 17 Mart'ta Galatasaray'ın karşılaştığı Rizespor ve Kasımpaşa maçlarında oyuna sonradan dahil oldu. Tecrübeli futbolcu son oynanan Kasımpaşa maçında Mauro Icardi'ye asist yaptı.

Hakim Ziyech'in istatistikleri

31 yaşındaki yıldız futbolcu, sezon başında transfer olduğu Galatasaray'da 16 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 9'unda ilk 11'de yer aldı. 16 maçta 4 gol ve 3 asistlik performans sergileyen Ziyech, 824 dakika forma şansı buldu.

Senin için hazırladığımız haberler