Erden Timur gözaltı iddiasına yanıt verdi! ''Bana soru sordular''

29.09.2024 - 22:08 | Son Güncellenme: 29.09.2024 - 22:10

Süper Lig devi Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Erden Timur, ABD'de gözaltına alındığı şeklinde çıkan haberlere yanıt verdi. Detaylar...

Erden Timur gözaltı iddiasına yanıt verdi! ''Bana soru sordular''

AJANSSPOR HABER

Amerika Birleşik Devletleri'nden FBI tarafından gözaltına alındığı şeklinde haberler çıkması sonrası Galatasaray eski yöneticisi Erden Timur SÖZCÜ'ye açıklamada bulundu.

Erden Timur'dan iddialara yanıt!

Sözcü'ye konuşan Erden Timur şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe maçını izliyordum. Sosyal medyaya gözaltına alındığım ile ilgili haber düşmüş. Doğruluğu yok. NEF Filarmoni Orkestrası için New York’a geldik. Burada ABD’de iş yaptığımız için görevliler New York Belediye Başkanı Eric Adams'a bağış yapıp yapmadığımızı sordu. Gözaltı gibi bir durum hiç olmadı.''

Gözaltına alındı iddiası gelmişti

Lube Ayar, iş insanı Erden Timur’un Amerika Birleşik Devletleri’nde New York Havaalanı'nda FBI tarafından gözaltına alındığını iddia etti. Eski Galatasaraylı yöneticinin, New York Belediye Başkanı Eric Adams soruşturması kapsamında sorgulanacağı öğrenildi.

Lube Ayar kişisel X hesabından yaptığı paylaşımda, ‘‘Erden Timur, ABD’de New York Havaalanı'nda FBI tarafından gözaltına alındı. Timur'un, en az bir Türk ‘yetkili’ ve 5 ‘iş insanından’ rüşvet ve yasadışı bağış almakla suçlanan New York Belediye Başkanı Eric Adams soruşturması kapsamında sorgulandığı öğrenildi.’’ ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler