Erden Timur, Icardi Ve Rashica Transferi İçin Görüşme Yapacak! Bonservis...

09.11.2022 - 10:16 | Son Güncellenme: 09.11.2022 - 10:29

Galatasaray'da performansıyla taraftarın sevgilisi haline gelen dünya yıldızı Mauro Icardi'nin bonservisi için hamle yapılıyor. Erden Timur, görüşmeye hazırlandı. Detaylar...

Erden Timur, Icardi Ve Rashica Transferi İçin Görüşme Yapacak! Bonservis...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray,takımda kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi ve Milot Rashica'nın bonservislerini almak üzere harekete geçti. Sarı-Kırmızılılarda Erden Timur, Icardi transferi için Fransa'ya çıkarmaya yapacak. Detaylar...

Masaya oturacak

Fanatik'te yer alan habere göre Galatasaray, 29 yaşındaki Arjantinli yıldız oyuncunun bonservisini alarak 3-4 yıl forvet sorununu çözmek istiyor. Erden Timur, önümüzdeki günlerde dünya yıldızınun bonservisini almak için Fransa'ya giderek PSG yetkilileriyle masaya oturacak.

Galatasaray'da mutlu

Sarı-kırmızılılar'ın bu transfer girişimindeki en büyük şansı, hem Icardi'nin Galatasaray'da çok mutlu olması ve burada kariyerine devam etmeye sıcak bakması hem de PSG'nin tecrübeli golcüyle yolları ayırmak istemesi. Ayrıca golcü oyuncu Türkiye'den ev almak için de hamle yaptığı iddia edildi. Icardi'nin Ajda Pekkan'ın satılığa çıkardığı 75 milyon liralık villayı almak istediği yazıldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a turu getiren konuştu
Habere Git

Hedef bonservis ödemeden almak

Galatasaray cephesinin hedefi, operasyonu herhangi bir bonservis bedeli ödemeden tamamlamak.

Arjantinli yıldız kiralama bedeli olmadan, sadece 750 bin Euro maaş ödemesi artı eşi Wanda Nara'ya ödenen 1 milyon Euro'luk komisyonla kadroya dahil edilmişti. Yine buna benzer bir anlaşma, maaş olarak da senelik 3-4 milyon Euro bandında bir kontrat yapılması düşünülüyor.

Galatasaray formasıyla Süper Lig'de 5 maça çıkan Mauro Icardi, 3 gol atarken 1 asist katkısı sağladı. Icardi, Beşiktaş derbisinde attığı 2 golle takımına derbi galibiyeti getirmeyi başardı. Yıldız oyuncu gol katkısı kadar saha içindeki performansıyla da Galatasaray yönetimini herekete geçirmeye sağladı.

5 milyonluk hamle

Galatasaray, sezon başında İngiltere Championship ekiplerinden Norwich'ten kiralanan 26 yaşındaki futbolcunun bonsersini almak için görüşmelere başlayacak. Cimbom, Rashica için 5 milyon Euro bonservis bedeli belirledi. Kosavalı kanat oyuncusunun da kalmak istemesiyle eli güçlenen Galatasaray, önümüzdeki günler görüşmelere başlayacağı iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler