Galatasaray'da Erden Timur'dan transfer açıklaması! Icardi, Talisca...

15.06.2023 - 18:43 | Son Güncellenme: 15.06.2023 - 18:54

Transfer haberleri... Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, transferde adı sarı-kırmızılı ekiple anılan Icardi ve Talisca ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar

Galatasaray'da Erden Timur'dan transfer açıklaması! Icardi, Talisca...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de sezonun sona ermesinin ardından gözler tamamen transfere çevrilmiş durumda. Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, transfer hedeflerine dair çarpıcı açıklamalar yaptı. 
  
Ajans 1905 YouTube kanalına konuşan Erden Timur, sarı-kırmızılı kulüple adı anılan futbolcularla ilgili detaylı bilgiler verdi. 

"Icardi'ye çok ciddi teklifler var"

Timur; Galatasaray'ın şampiyonluğunun baş mimarı Mauro Icardi hakkında, "Suudi Arabistan ekiplerinden çok ciddi teklifler var Icardi'ye. Arabistan devleti her takıma 1'er milyar Euro fon veriyor. Futbol adına bu sıkıntı oluyor. Her oyuncunun maaşı 2-3 kat arttı. Ben ve sponsorlar dahil transfer için elimden geleni yapacağım. Onun da burada devam etme arzusu olmasa ben 'Güzel bir rüya gördük, önümüze bakalım' derim. Icardi burada oynamak için her şeyi yapıyor ama 30 milyon euro gibi bir maaş varken oyuncuyu da anlamak lazım." değerlendirmesini yaptı.

Erden Timur'dan Talisca sözleri

"Anderson Talisca henüz gündeme gelmedi" sözleriyle Brezilya yıldız hakkındaki iddialara açıklık getiren Timur, iddia edilen diğer futbolcular hakkındaysa, şu sözleri sarf etti: 
 
"O kadar çok isim yazıyorlar ki... Menajerlerden geldiğini düşünüyorum. Hiç alakamız olmayan bir çok oyuncu yazılıyor. Tsimikas, Di Maria, Becao, Dzeko, Lukaku, Wendell, Lucas Hernandez, Dybala gibi isimlerle hiçbir şekilde ilgilenmedik."

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Adamo Nagalo ve Moussa Dembele hamlesi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler