Ergin Ataman: "Aynı takım ve aynı hedeflerle devam..."

07.06.2021 - 21:25 | Son Güncellenme: 07.06.2021 - 21:59

ING Basketbol Ligi şampiyonu Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, maçtan sonra açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Ergin Ataman: "Aynı takım ve aynı hedeflerle devam..."

AJANSSPOR-HABER

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman şampiyonluğu kazanmalarının ardından açıklamada bulundu. EuroLeague'den sonra ikinci zaferi yaşayan başarılı antrenör önce oyuncularını kutladı. 

Ataman: Oyuncularımla gurur duyuyorum

Ataman şöyle konuştu: "Euroleague’i zaten bitirmiştik. Türkiye’de de müthiş bir sezon geçirdik.  Oyuncularımla gurur duyuyorum. Normal sezonda tek maç kaybettik. Play-Off’ları da rahat geçmiştik.

 

 

'Oynadığımız takım Fenerbahçe'

Finalde oynadığımız takım da Euroleague takımı. Bu oyuncular Türkiye’nin gururu oldu. Bizim için takım mücadele etmez, takım bırakır diyordu. Hayır. Türkiye’de bizim için önemliydi. İnşallah önümüzdeki sezon aynı takım ve aynı hedeflerle devam edeceğiz."

Sarp: Babamın alabileceği bir şey kaldı

Öte yandan Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, kupa seremonisine oğlu Sarp ile beraber çıktı. Ataman, oğlunu 1 hafta önce EuroLeague şampiyonluğunu kazandığı Köln'deki Final-Four organizassyonunda da yanından ayırmamıştı. Sarp burada yaptığı açıklamada, “Babamın alabileceği tek bir şey kaldı, bana bir doğum günü hediyesi" diyerek herkesi güldürdü. 

Ergin Ataman'ın ligdeki 5. şampiyonluğu

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, böylece kariyerinde 5. lig şampiyonluğunu elde etti. Lacivert-beyazlı takımın başında 3 kez (2009, 2019, 2021) mutlu sona ulaşan deneyimli başantrenör, Beşiktaş (2012) ve Galatasaray'ı da (2013) da birer kez şampiyonluğa taşımıştı.

Senin için hazırladığımız haberler