Ergin Ataman'dan sert açıklama: Fenerbahçe hakkında tek kelime etmedim

08.12.2023 - 13:09 | Son Güncellenme: 08.12.2023 - 13:14

THY Euroleague'de Real Madrid ile karşılaşan Panathinaikos'ta başantrenör Ergin Ataman Fenerbahçe iddialarına sert açıklama yaptı. Detaylar...

Ergin Ataman'dan sert açıklama: Fenerbahçe hakkında tek kelime etmedim

AJANSSPOR HABER

EuroLeague 13. hafta maçında oynanan Real Madrid karşılaşması sonrasında basın toplantısı düzenleyen Ergin Ataman, kendi hakkında çıkan bazı iddialara cevap verdi. İşte Ataman'ın açıklamaları...

''Fenerbahçe'yi yensin diye geldim''

Yunan medya kuruluşu Mega TV, bu görüşmede Erdoğan'ın Ataman'a, "Neden Anadolu Efes'ten ayrılıp Panathinaikos'a gittin?" diye sorduğunu ve Ataman'ın cevaben, "Panathinaikos yeniden Fenerbahçe'yi yenebilsin diye buraya geldim (gülerek)" dediğini iddia etti.

Ergin Ataman'dan açıklama: Saçmalık

Basın toplantısında bu iddialara değinen Panathinaikos başantrenörü Ergin Ataman, iddiaların yalan olduğunu açıkladı. Ataman şu sözleri söyledi: 

''Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Yunan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'i elçilikte ziyaret ettim. Yarım saat kadar konuştuk. Bazı Yunan medyası, bazı sizin arkadaşlarınız dediler. Saçmalık! Saçma haber! Bana neden Panathinaikos'a geldiğim sorulmuş. Ben de ona 'Panathinaikos yeniden Fenerbahçe'yi yenebilsin diye buraya geldim' demişim. Tamamen zırvalık. Tamam mı? Biz sadece Türk - Yunan dostluğu, spor kültürü hakkında konuştuk.'' dedi.

''Fenerbahçe hakkında tek kelime etmedim''

Açıklamalarına devam eden Ataman; "Fenerbahçe hakkında tek kelime etmedim. Bu çok açık. Bu haberi hangi. gazete ya da dergi yazdıysa onları mahkemeye vereceğim. Bu tamamen saçmalık" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler