Ergin Ataman: Fenerbahçe maçına tek antrenmanla çıktık

03.06.2021 - 20:31 | Son Güncellenme: 03.06.2021 - 20:33

ING Basketbol Süper Ligi final serisinde Fenerbahçe Beko’yu farklı yenerek 1-0 öne geçen Anadolu Efes’in başantrenörü Ergin Ataman açıklamada bulundu.

Ergin Ataman: Fenerbahçe maçına tek antrenmanla çıktık

AJANSSPOR-HABER

Basketbolda THY EuroLeague şampiyonluğundan 4 gün sonra Fenerbahçe Beko karşısına çıkan Anadolu Efes, maçtan 111-71 galip ayrıldı. Bu sonuçla ING Basketbol Ligi final serisinde 1-0 öne geçen lacivert-beyazlıların başantrenörü Ergin Ataman kısa bir açıklama yaptı.

 

Ataman: Mükemmel basketbol oynadık

Oyuncularımı kutlayan Ataman, “Tek antrenmanla çıkabildiğimiz bu Fenerbahçe Beko final serisinde mükemmel bir basketbol oynadık. Özellikle de maçın ikinci devresinde” dedi. 

'Hep doğru atışları bulduk'

Kolay gelen galibiyetin anahtarı olarak, hem savunmada hem de hücumda sürekli doğru atışları bulmalarını gösteren Efes’in antrenörü, “Bunları değerlendirmemiz bizim açımızdan çok iyi. Tüm oyuncularımızı değerlendirme şansı bulduk” diye konuştu.

 

'Fark bir şey ifade etmez'

Ergin Ataman son olarak, “Çok farklı kazanmış olabiliriz ama bu bir şey ifade etmez, seride sadece 1-0 öne geçtik. Fenerbahçe Beko da fark sebebiyle maçı bıraktı. Şimdi artık bir sonraki maça bakacağız" yorumunu yaptı.

 

Senin için hazırladığımız haberler