Ergin Ataman Galatasaray Başkan adayı mı oluyor?

09.05.2022 - 19:34 | Son Güncellenme: 09.05.2022 - 20:19

Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman 30 yıldır sporun içinde ve Galatasaray kongre üyesi olduğunu söyleyerek başkanlık adaylığına sıcak baktığını söyledi

Ergin Ataman Galatasaray Başkan adayı mı oluyor?

Anadolu Efes başantrenörü Ergin Ataman, EuroLeague Final-Four öncesi açıklamalarda bulundu. Ataman sürpriz biçimde Galatasaray Başkan adaylığı hakkında konuştu. 

Üzerimizde herhangi bir baskı yok

Ergin Ataman: ''Rakipler çok güçlü yarı finalde bir yanda Türk-Yunan derbisi bir yanda El Clasico oynanacak. Yarı Finali geçtikten sonra finali de kazanıp ülkemize kupayı getirmek istiyoruz. Üzerimizde herhangi bir baskı yok. Aksine çok rahat hissediyorum. 5. kez Final-Four’a kalıyorum. Bu takımla da üstüste üçüncü kez Final-Four oynuyoruz. Belgrad’a gitmeden önce aklımız Pınar Karşıyaka ile oynayacağımız playoff serisinde.''

10-15 bin kişi buyursun gelsinler

Taraftar konusuna değinen Ataman ''Taraftar dezavantajıyla oynadık ancak hep kazanmayı bildik. Milano deplasmanında örneğin deplasmanda galip gelmeyi başardık. Olympiakos taraftarı 10-15 bin kişi buyursun gelsinler. Sahada en iyimizi vereceğimizden şüphem yok. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ve Galatasaray yayın ihalesi komisyonunu dağıttı!
Habere Git

Barcelona'yı neden istiyor

Neden Barcelona’yı finalde istediği sorulan Ergin Ataman "Bu sezon onlara karşı oynadığımız hiçbir maçı kazanamadık. Bu yüzden onları finalde rakip olarak istiyorum. Barcelona maçında yumruklarımı Barcelona taraftarlarına kaldırmadım. Saha içinde bazen böyle anlar yaşanıyor ancak cevabı hep sahada vermeliyiz ve Final Four’da bir kez daha o yumrukları havada göreceksiniz" 

Galatasaray başkanlığı hakkında 

Galatasaray’a başkanlık düşüncesi hakkında konuşan Ergin Ataman "Galatasaray kongre üyesi olarak bilgi birikimi olan biriyim. 30 yıldır sporun zirvesinde, bir spor adamı olarak bulunuyorum. "Neden bizlerden birisi başkan olmasın?" diye düşünüyordum. Ancak bu son seçimlerde olan olaylar beni biraz soğuttu." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler