Ergün'den transfer sözleri: "Birtakım durumlar mevcut"

26.08.2017 - 00:33 | Son Güncellenme: 26.08.2017 - 00:33

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, 3-0 kazanılan Sivasspor maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Bugün pozisyon da çok vermedik. Net bir galibiyetin gelmesi bizi mutlu etti.

Asamoah ve diğer transferler: "Bizim Avrupa piyasasından biraz daha uzun süremiz var. Birkaç pozisyon için transfer düşüncemiz var. Gitmesi, ayrılması muhtemel isimler de var. Antalyaspor maçına kadar da birkaç noktayı tamamlayacağımızı düşünüyorum.

(Gidecek oyuncular) "Birtakım durumlar mevcut. Önümüzdeki günlerde belli olacak. (Sinan Gümüş) Resmiyete dökülmüş bir şey yok."

"Bayram öncesi çok güzel bir galibiyet oldu. Lige verilen aradan sonra umarım tamamen dolu tribünlerle teker teker galibiyetler alıp ilerlemek istiyoruz.

"Selçuk İnan kaptanımız. Galatasaray'da çok önemli başarılara imza attı. Transfer olurken de maddi açıdan daha iyi koşullara rağmen Galatasaray'ı tercih etti. Doğru olan bugün maç gibi olan. Penaltıyı da Gomis'e bıraktı. Bu bir takım oyunu. Milli maç arası kalan oyuncularla üzerine koyma artısı verebilir. Umuyorum Feghouli de Antalyaspor maçında bir seçenek olacak.

Senin için hazırladığımız haberler