Erhan Çelenk, Erzurumspor’dan ayrılacak mı? Açıkladı!

21.05.2018 - 16:23 | Son Güncellenme: 21.05.2018 - 16:23

Spor Toto 1. Lig’de Play - Off finalinde Gazişehir Gaziantep’i penaltı atışlarında geçmesini bilen BB Erzurumspor adını Süper Lig’e yazdırdı. 

Erzurumspor’un Süper Lig’e yükselmesinde emeği yadsınamaz kahramanlarından birisi olan Erhan Çelenk, duygularını ilk kez paylaştı.

BB Erzurumspor futbolcusu Erhan Çelenk, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuştu.

İşte detaylar....

Çok mutlu olduklarını ifade eden Erhan Çelenk, “Çok mutluyuz, bu yola çıkarken sezon öncesi bize kimse inanmamıştı. Bizim hedefimiz hep Süper Lig’e yükselmek oldu. Erzurumspor’da 3. kez şampiyonluk yaşadım, benim için tarif edilemez ve sözlerle anlatılamaz bir duygu” ifadelerini kullandı.

‘Mehmet Altıparmak benim için bir baba’

Teknik direktör Mehmet Altıparmak’tan övgü dolu sözlerle bahseden Erhan, “Mehmet hocamızı nasıl anlatabilirim ki ? Benim hayatımdaki değeri çok farklı, o benim için bir baba” diye konuştu.

Erhan Çelenk, Erzurumspor’dan ayrılacak mı?

Transferi hakkında da konuşan 29 yaşındaki futbolcu, “Sezon içerisinde birçok teklif geldi. Ben her seferinde, ‘Erzurumspor’la Süper Lig’de oynayacağım’ dedim. Burası benim için çok farklı bir yer. Sözleşmem devam ediyor, şu anda ayrılmak gibi bir düşüncem yok” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler