Erkan Kaş'tan flaş sözler: "Her gün kendimizi sorguluyoruz"

12.03.2019 - 18:07 | Son Güncellenme: 12.03.2019 - 15:12

Erkan Kaş'tan flaş sözler: "Her gün kendimizi sorguluyoruz"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor’da forma giyen Erkan Kaş, son haftalardaki düşüşü geride bırakmak istediklerini ve ligi iyi bir noktada bitirmek istediklerini söyledi. “Futbolcular olarak kendimizi her gün sorguluyoruz” diyen Kaş, taraftarlara da mesaj gönderdi. Kaş, kendi durumuyla ilgili olarak ise, ”Her geçen gün daha iyi olmak istiyorum. Futbolun yaşı yok. Bir Emre Belözğlu gerçeği var” ifadelerini kullandı.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Erkan Kaş’ın açıklamaları şu şekilde;

“Her gün kendimizi sorguluyoruz”

Bu kötü gidişattan ötürü futbolcular olarak her gün kendimizi sorguluyoruz. Düzeltmek için de çok çabalıyoruz. Ligin ilk yarısında güzel sonuçlar aldık. Neler yapabileceğimizi gösterdik. Sadece bizde değil, Avrupa’daki takımlarda da düşüşler olabiliyor. Önemli olan bu süreçte fazla yara almamak. Bundan sonraki maçlarda başarılı sonuçlar alabileceğimize inanıyorum.

Ankaragücü maçındaki hedefleri

Sivasspor maçında kendi oyunumuzu yansıtamadık. Biz bu maçta onu yapamadık. Herhangi bir deplasman ayırt etmiyoruz. Amacımız kendi oyunumuzu tekrar yansıtabilmek ve ligde kalan haftalarda iyi sonuç almak. Ankaragücü maçında bunu hedefliyoruz.

“Erol hocamız, sakin olmamızı istiyor”

Erol Bulut hocamız ile iletişim halindeyiz. Öncelikle sakin olmamızı istiyor. Kaç haftadır kazanamıyoruz ve ona rağmen 6.sıradayız. Kupada da devam ediyoruz. Erol hocam, kendimize inanmamızı ve bu süreçten kurtulabileceğimizi ifade ediyor.

“Futbolda Emre Belözoğlu gerçeği var”

Futbolun yaşı yok. İnanmanın da yok. Ben ya da bir başka genç arkadaşım fark etmez. Futbolda bir Emre Belözoğlu gerçeği var. Sedat Ağçay da bir başka örnek. Futbolcu olarak formanın hakkını vermek gerek. Herkesin çabalaması lazım. İnşallah kendi adıma da her şey yolunda gider. Amacım bu.

“Ligi ilk 5 sıra içinde bitirebileceğimizi düşünüyorum”

Bizim için önemli olan bir süreç var. Önümüzdeki periyotta bir seri yakalamak istiyoruz. Spor Toto Süper Lig’de sezon sonunda ilk 5 sıra içinde yer alabileceğimizi düşünüyorum. Neden olmasın? İlk yarıda bunu yapabileceğimizin sinyallerini vermiştik. Kendimize inanıyoruz.

Erkan Kaş’tan VAR yorumu: “Önemli olan hatalardan ders çıkarmak”

VAR sistemini bir futbolcu gözüyle olumlu buluyorum. Evet hatalar yapılıyor. Yapılmıyor değil. Bizim maçlarda da hatalar oldu. Bursaspor ve Rizespor maçlarında itiraz ettiğimiz pozisyonlar oldu. Önemli olan hatalardan ders çıkarmak ve doğruları bulabilmek. Ben böyle düşünüyorum.

“Taraftarlarımızdan bize inanmasını rica ediyoruz”

Taraftarlarımız bizi destekliyor. Biz de mücadele ediyoruz. Bazen istemeyerek kötü oynuyoruz. Kendimize inanıyoruz. Taraftarlarımızın bize inanmasını rica ediyoruz. Her zaman yanımızdalar ve olmaya devam etmeleri bizi kuvvetli kılacaktır. Tüm taraftarlarımıza sizin aracılığınızla bu mesajı vermek istiyorum.

Erkan Kaş, bu sezon Yeni Malatyaspor'da kaç maç oynadı?

Bir dönem Beşiktaş’ta oynayan Erkan Kaş, bu sezon Evkur Yeni Malatyaspor’da 22 maçta 1136 dakika süre aldı. Kaş, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 3-1 yendikleri maçta 1 asit yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler