Erkan Sözeri: ‘Allah affediyor, biz kimiz ki?’

13.11.2019 - 18:16 | Son Güncellenme: 13.11.2019 - 18:16

Erkan Sözeri: ‘Allah affediyor, biz kimiz ki?’

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri'den Rashad Muhammed ve Vedat Muriç hakkında konuştu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Erkan Sözeri, "Akhisarspor çok kapalı bir oyun oynadı. Ben rakibimizin bu oyunu açıkçası bekliyordum. Maçın tamamında oyunu kovalayan, forse eden takım bizdik fakat golü bulamadık. Golü bulsak daha farklı olabilirdi ama Akhisarpor şampiyonluk yolunda direkt rakibimiz olduğu için ikili averaj da burada çok önemli." ifadelerini kullandı ve ekledi:

"Erzurumspor'un kadro kalitesi iyi, bundan dolayı da taraftarımızın beklentisi yüksek. Süper Lig'den düşen takımlar tramva yaşıyor, biz de bunu yaşadık. Süper Lig'de yabancı sayısı 14, 1. Lig'de bu sayı düşüyor. 1. Lig'de yabancı oyuncuları göndereceksiniz ve yerli oyuncular transfer edeceksiniz. Akhisarspor da bu geçiş sürecini yaşadı."

"Pote kendini kanıtlamış bir oyuncu. Pote'yi son iki maçta biraz eksik gördük. Bunun çarelerini arayacağız. Gerekirse dinlendireceğiz ve kendisiyle de konuşacağız. İlk geldiğimde oyuncularıma Pote'ye bol bol orta yapmamız gerektiğini ifade etmiştim. Şu anda o ortalarda geliyor, Pote'nin biraz daha aktif olması gerekiyor."

"Rashad Muhammed'in yaptığı hareket doğru değil. Rashad Muhammed'in affedilme konusu her zaman vardır. Allah affediyor, biz kimiz ki? Rashad'ı kazanmak isteriz. Fakat orada olay çarpıtıldı ben Rashad Muhammed'in otele arkadaşını getirdiğini söyledim. Farklı bir şeyi de kastetmedim. Olayı saptırdılar ve benim açıklamam dışında şeyleri yazdılar."

"Vedat Muriç'in A Milli Takımımıza kazandırılması için Fatih Terim Hocam ve Abdullah Ercan'la çok yoğun uğraş verdik. Vedat'ın fizik kalitesini ve iş disiplinini ve karakterini bildiğimiz için çok uğraştık. Fakat o dönem gereken prosedürleri yerine getirmedik. Vedat'la sık sık görüşüyorum, çok vefalı bir insan. Vedat'ın Avrupa'nın her takımında oynayabileceğini düşünüyorum. Emrah Başsan için de uğraşıyorum. İnşallah Emrah'ı da Türk futboluna tekrardan kazandırırız."

Senin için hazırladığımız haberler