Erkan Sözeri, Bursaspor ile anlaştı mı?

27.06.2019 - 14:40 | Son Güncellenme: 27.06.2019 - 17:40

Erkan Sözeri, Bursaspor ile anlaştı mı?

Spor Toto Süper Lig’e veda eden ve gelecek sezon Spor Toto 1. Lig’de mücadele veren Bursaspor’da hareketli saatler yaşanıyor. Yeşil-beyazlılar, transfer tahtasını açabilmek için uğraş verirken diğer taraftan da teknik direktör konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bursaspor'un yeni teknik direktörü kim olacak? Erkan Sözeri ile anlaşma sağlandı mı? İşte Ajansspor'un ulaştığı bilgiler...

Mesut Mestan yoğun şekilde çalışıyor

Başkanlık görevine Mesut Mestan’ın gelmesinin ardından Bursaspor, kulübün mali yapısını toparlamak için yoğun bir çaba sarf ediyor.

Teknik direktörlük için ilk aday Erkan Sözeri

Yeşil-beyazlıların teknik direktörlük koltuğuna ise Erkan Sözeri’yi getirmeyi planladığı gündemde.

Giresunspor'daki geleceği belirsiz

Hali hazırda Giresunspor’u çalıştıran Sözeri’nin de kulüpteki geleceğinin belirsiz olduğu ve bu teklife sıcak bakabileceği öğrenildi.

Dolaylı yoldan teklif iletildi

Sözeri’ye dolaylı yoldan Bursaspor’dan ulaşanların olduğu fakat; deneyimli teknik adamın kulüpteki kaotik ortam sebebiyle henüz herhangi bir söz vermediği belirtildi.

Bursaspor sorunlarını çözerse Erkan Sözeri imzayı atabilir

Ancak; Sözeri, Bursaspor’a gitme durumu olsa bile yeşil-beyazlıların öncelikli olarak sorunlarını halletmesi gerektiği fikrini taşıyor. Sözeri, gelecek adına fikir yürütebilmesi halinde anlaşmaya sıcak. (AJANSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler