Erling Haaland: "Lionel Messi tüm zamanların en iyisi"

05.03.2024 - 16:49 | Son Güncellenme: 05.03.2024 - 17:13

İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester City forması giyen Erling Haaland, Lionel Messi'nin tüm zamanların en iyisi olduğunu söyledi. Detaylar.

Erling Haaland: "Lionel Messi tüm zamanların en iyisi"

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City'nin yıldız ismi Erling Haaland, yarın akşam UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Kopenhag maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Birçok ödül kazandım ve sadece 23 yaşındayım"

Bir gazetecinin, "Çok gol attın ve Messi bireysel ödülleri kazandı. Senin bu ödülleri kazanman için onun emekli mi olması gerekiyor?" sorusuna Norveçli yıldız, "Güzel soru. Bilmiyorum ama o Dünya Kupası'nı kazandı. Birçok ödül kazandım ve sadece 23 yaşındayım. 

"Lionel Messi, tüm zamanların en iyi oyuncusu"

Bu yüzden hepsini tekrarlamak istiyorum. Lionel Messi, tüm zamanların en iyi oyuncusu. Belki de başka birinin en iyi olarak kabul edilmesi için emekli olması gerekiyor" dedi. 

Real Madrid iddialarına yanıt

Basında yer alan Real Madrid iddialarına da değinen Haaland, "Gerçekten burada çok mutluyum, özellikle etrafımdaki insanlardan. Yönetici, direktörler, yönetim kurulu... Yarının ne getireceğini asla bilemezsiniz ama ben burada mutluyum" şeklinde konuştu.

Yeni bir 'Los galacticos' dönemi

Bilindiği üzere Real Madrid'in, Kylian Mbappe ile birlikte Erling Haaland'ı da kadrosuna katıp yeni bir 'Los galacticos' dönemi başlatmak istediği basına yansımıştı.

28 gol 6 asist

Bu sezon Manchester City ile 31 karşılaşmaya çıkan Erling Haaland 28 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. 

Sözleşmesinde özel madde

İngiliz kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden Norveçli forvetin kontratında özel bir maddenin olduğu iddia edilmişti.

175 milyon Sterlin

Basında yer alan bilgilere göre, Real Madrid'in 2024 yazında Erling Haaland'ı 175 milyon Sterlin'e imzalamasına izin veren özel bir maddenin olduğu kaydedilmişti.

Barcelona da devrede

Real Madrid'in dışında İspanyol devi Barcelona'nın da yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçtiği ifade edildi.

Manchester City - Kopenhag maçı ne zaman?

Öte yandan Manchester City ile Kopenhag arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş mücadelesi yarın saat 23.00'te başlayacak. Mücadeleyi TV 8,5 ve EXXEN platformu naklen yayınlayacak. İlk maçı İngiliz kulübü 3-1 kazanmayı başarmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler