Erling Haaland'ın menajeri dünya deviyle görüştü! Transfer...

27.03.2024 - 10:57 | Son Güncellenme: 27.03.2024 - 11:25

Manchester City'nin Norveçli golcüsü Erling Haaland'ın, İspanyol devi Barcelona ile görüştüğü kaydedildi. Barça'nın daha önce de kadrosuna katmak istediği Haaland'da ısrarcı olduğu belirtildi.

Erling Haaland'ın menajeri dünya deviyle görüştü! Transfer...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İspanya basınından Mundo Deportivo'da yer alan habere göre Barcelona, Manchester City'nin golcüsü Erling Haaland'ı transfer etmekte kararlı. Haaland'ın menajeri Rafaela Pimenta'nın, geçen ay Barcelona'nın sportif direktörü Deco ile bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

Hedef 2025 yazı

Erling Haaland'ın, Manchester City ile olan sözleşmesi 2025 yazında sona eriyor. Barcelona'nın, bu zamana dek elini maddi olarak güçlendirerek 23 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istediği ifade ediliyor.

Barcelona'ya "Evet" demişti

Haberde Erling Haaland'ın, 2021 yazında Barcelona ile prensipte anlaştığı ve gelecek sezon İspanyol ekibinin formasını giymeye hazır olduğunu belirttiği yazıldı. Ancak 2022 yazında Barcelona, maddi sıkıntılar sebebiyle Haaland yerine tercihini Robert Lewandowski'den kullanmak durumunda kaldı ve Norveçli milli futbolcu, Manchester City'nin yolunu tuttu. 

Haaland'ın bonservisi

Pep Guardiola liderliğindeki Manchester City, 2022-23 sezonu başında Erling Haaland için Borussia Dortmund'a 60 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti. Haaland, İngiliz ekibinde yıllık 22 milyon Euro kazanıyor.

Erling Haaland'ın performansı

Erling Haaland bu sezon Manchester City ile 34 maçta forma giydi. Norveçli golcü bu maçlarda 29 gol atarken, 6 da asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler