Erman Toroğlu: Akhisarspor'un attığı ilk gol ofsayt, hakem yanlış yerde duruyor

18.04.2018 - 17:23 | Son Güncellenme: 18.04.2018 - 17:23

Erman Toroğlu: Akhisarspor'un attığı ilk gol ofsayt, hakem yanlış yerde duruyor

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında, Akhisarspor sahasında 2-1 mağlup olduğu Galatasaray'ı deplasmanda 2-0 mağlup etti ve Ziraat Türkiye Kupası'nda finale kalan ilk takım oldu.

Maç sonrası spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu A Spor'da yayınlanan programda açıklamalarda bulundu.

Toroğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

 

"Akhisarspor'lu oyunculara ve Galatasaraylı oyunculara bakıyorsun arada büyük fark var. Galatasaray Diyarbakır'da oteli bile yert ayırmışlar. Öyle otel ayarlamakla olmuyor bu işler.

Fatih Terim'in sürdüğü takıma bakıyorum. Fatih kafasında elemiş ve ne olduğunu gördü. Maçı isteyen teknik direktör bu kadro ile çıkmaz. Anladı ama sonra toparlayamadı. "

"Akhisarspor'a bu akşam Galatasaray'dan hangi topçuyu alırsın?"

"Sen bu kadar paralar harca, transfer yap, Akhisarsporlu futbolcuların tek tek bakıyorsun, takım olarak bakıyorsun. Ben anlamam o işten abi. Akhisarspor'a bu akşam Galatasaray'dan hangi topçuyu alır oynatırsın Muslera dahil? İlk 11'den. "

 

"Galatasaray 2-0'a şükretsin, 3 olsa 5 olurdu!"

"Bu maç eğer 2-0 bittiyse Galatasaray şükretsin. 3 olsa 5 olurdu. Helal olsun Okan Buruk'a. Çırak ustayı uçuruma itti. Takımına bakıyorum çok düzgün oynadı ve bir de ilk maç 2-1. Fatih olayı uyandı ama engelleyemedi uçuruma gitti. "

"Beşiktaş, Akhisarspor'a kaç gol attı?"

"Galatasaray kolay takım oldu rakip takımlar için, ne yapacakları belli. Beşiktaş bu takıme kaç gol attı? Lig ayrı kupa ayrı değil. Büyük takımd aoynayanların ligi kupası ayrı olmaz. "

"Fatih hoca bu kadrodan memnun değil"

"Ben Fatih hocanın bu sene geldikten sonra takım kadrosunda çok memnun olduğu fikrinde dğeilim. Ben bu takımda olsaydım çok topçuyu almazdım, dile getirmiyor. Ama zaman zaman anlatıyor bunu. Bu takım benim takımım diyor işin içinde olanlara. Vücut dili, şekli bunu gösteriyor. Bu takım gidebileceği kadar gidecek. O yüzden pek bir şey diyemiyor. Bu benim şahsi görüşüm. Şampiyon oluruz oluruz da inşallah oluruz. Ama bu takımın daha iyi olması lazım havasında diye düşünür sanırım. Ben öyle düşünüyorum. "

"Büyük takımın küçük topçususun Yasin"

"Bu 2-1'lik maçlar çok gıcıktır. Rakip bir tane attı mı dengen şaşar. Fatih 20 dakika sonra uyandı ama toparlayamadı. Bu maça bu kadro ile çıkmayacaksın. Gomis ilen herkeslen çıkacaksın bu maça. Yasin ile konuşmuştuk telefonda hadi çık yedir bize. Bu benim fikrim Yasin çık top oyna Galatasaray'ı sırtla ve beni yamult. Hala Galatasaray'da top oynayacak oyuncu değilsin. Büyük takımın küçük topçususun Yasin."

"Fatih Terim ben de yorgun futbolcular var dedi"

"Fatih Terim dedi ki; 72 saat sonra deplasmana gideceğiz maç yapacağız dedi. Ben de yorgun futbolcular var dedi. Şimdi oynatırsam onları 72 saat sonraki deplasman maçında yorgun olurlar. 72 saat sonraki maçta oyuncu yorgun olur mu? Oynatsam aynı verimi alamam demeye getiriyor. Benim anladığım. Bu oyuncular Galatasaray'ın kadrolu oyuncuları. Bunlar Galatasaray'da nasıl kalmış diyor ya. Galatasaray bunları nasıl tutmuş diyor. Burada söylediklerimi kendi 10 dakika sonra söyledi. "

"Galatasaray'ın sistemi çözüldü"

"Galatasaray, Gençlerbirliği'ni yense yüzde 99 şampiyondu. Şenol Güneş kupada finalde Akhisar ile mi yoksa Galatasaray mı yoksa Fenerbahçe'yi ister desen bence Galatasaray. Çünkü Galatasaray'ın sistemi çözülmüş. Sen ne Gençlerbirlii finalinden ne de Akhisar finalinden çıkamadın, bence."

"Akhisarspor'un attığı ilk gol ofsayt"

"Akhisarspor'un attığı ilk gol de yardımcının duruşu yanlış. Karar bence ofsayt. VAR olmalı. Sistem nasıl yürüyecektir ama VAR olmalı."

"Yarın ki maçta sarı kart kırmızı kart olur"

"Yarın ki maçta sarı kırmızı oalcaktır. Bana öyle geliyor. Eğer hakem çekinmeden doğru kararları uygularsa bana öyle geliyor. İki takımın oyuncularına bakıyorum sarı kart kırmızı kart olur. 

Favorim maçta yok."

Senin için hazırladığımız haberler