Erman Toroğlu: Bursa bu sene düşmedi ama seneye düşer!

03.06.2017 - 19:05 | Son Güncellenme: 03.06.2017 - 19:05

Erman Toroğlu: Bursa bu sene düşmedi ama seneye düşer!

ASpor yorumcusu Erman Toroğlu, ligin son haftasını değerlendirdi ve önemli açıklamalar yaptı.

Kupa finalinde bir poise sordum! Siz arama yapmadınız mı? Meşaleleri iftar yapacağız diye dürüm yaparak stada sokmuşlar diye cevap verdi. Bu olmuyor, kupa finalinde akşam rezilliği gördük. 

Bugün Aziz Yıldırım, konuştu, yarın Fikret Orman konuşacak, bu böyle devam ederse, insanları kandırdıkça olmaz.

Bursaspor, bu ahlaksız yöneticilerle yine lig de iyi kaldı. O taraftarlara otobüsün kapısını açıp, futbolcuları dövdüren yöneticiler olduğu sürece, Bursaspor'un işi zor. Bu sene düşmediler seneye düşerler.

Ben söylediğim her şeyin arkasındayım, buraya bağlanabilirler telefon hattımız her zaman açık. Herkes lehine konuşmamı istiyor, Şenol Güneş ve Fikret Orman işte ortada.

Maçı satmadılarsa bir şey diyemezsin, maçı sattıklarını da düşünmüyorum. Hedefsiz takım Trabzonspor gibi oynar diyecek bir şey yok. Hikmet Karaman, Trabzonspor'un 1-0 öne geçtikten sonraki stratejisine bakıcam diyor, kapatmış mı izleyecek.

Aykut Kocaman, ben varken Fenerbahçe'ye gelemez demişti, şimdi transfer ediyor. Dön babam dön, böyle olunca yorumcuda düşüncesini paylaşabilir.

Aziz Yıldırım, Galatasaray ve Beşiktaş'ı dayanışmaya çağırdı, Anadolu takımları şampiyon olmasın diye çağrıda bulundu. 

Aykut Kocaman Fenerbahçe'de başarılı olamaz, bunu Mustafa Denizli geldiğinde de söylemiştim. Bu Galatasaray'ı değil bu Denizli'yi kurtarma operasyonu demiştim.

Aykut Kocaman geliyor ama geçmişte bir şeyler yaşanmış ve ayrılmışssın yani bu 2. evlilik peki bu sefer nasıl olacak?

Aykut Kocaman'ın gelişinden Fenerbahçe taraftarı memnun değil. Alex'ten başka konulardan vs.. Aykut Kocaman'ı istemiyorlar.

Galatasaraylılar Fatih Terim gelirse bizi toparlar diyorlar ama Fenerbahçeliler Aykut Kocaman bizi toparlar demiyorlar.

Anadolu Efes'in kadrosu daha iyi Fenerbahçe'nin hocası iyi, hoca farkıyla Fenerbahçe öne çıkıyor.

Aziz Yıldırım'ı kasetlerle takip ederseniz, bir gün al diyor, başka bir gün mor diyor. Aziz Yıldırım'ın dediğine göre Euroleague kupası Türk spor tarihinin en büyük kupasıdır diyor. Milli Takım'ın 3. lüğü Galatasaray'ın UEFA kupasından daha büyük diyor.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın birbiriyle oynadığı maçları kaç kişi izliyor? Fenerbahçe'nin Euroleague şampiyonluğunu kaç kişi izliyor!

Fenerbahçe'yi 213 ülke yayınladı ve milyarlarca insan izledi. Fikret Orman başka bir şeyi küçümsesin.

Senin için hazırladığımız haberler