Erman Toroğlu: Fırat Aydınus iyi gidiyor derken inanılmaz bir eyyam yaptı

21.05.2018 - 20:36 | Son Güncellenme: 21.05.2018 - 20:36

Erman Toroğlu: Fırat Aydınus iyi gidiyor derken inanılmaz bir eyyam yaptı

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, "Takım Oyunu" programında sezonu değerlendirdi. İşte açıklamaları:

"Dünya Kupası'nda yer almayan futbolcular ben açıkcası öncelikle Şampiyonlar Ligi diyorum. Sıralama yaparsam Şampiyonlar Ligi, Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası diyorum"

"Üst düzey maçlar oynuyorsun turşun çıkıyor sonra Dünya Kupası maçına çıkıyorsun. Oyunculara zul geliyor artık bu. "

"Stadyumlara kadınları ve çocukları çekmek için çok şeyler yapılabilir"

"Stadyumlara kadınları ve çocukları çekmek için çok şeyler yapılabilir. Dünya Kupası ya da Avrupa Kupası maçına gittiğin zaman panayır yeri gibi. 3-4 saat önceden oraya gidiyorsun"

'Ukalalık yapıyorsun çıkın kendiniz yapın ya da sistemi kurun'

"Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş takımında oynayıp parasını alamayan olmamıştır. Geç olabilir ama sonuçta alıyorsun. 'Benim paramı vermiyorlar çıkmıyorum' deme şansın az ama şampiyon olursan parayı alma durumunda daha fazla olur. Galatasaray zannediyorum iyi çalışıyor. "

"Abdurrahim Albayrak gelsin diyorlar. Albayrak diyelim gece 3'te çocuğu hasta ise ya da bir sorun varsa onu şartları zorlayıp hallediyor. Bu tabii bir sistem değil. Sen burada bir sistem yapman lazım. Sonrada bazı ağır abiler var Abdurrahim Albayrak için işte seviniyor vs. Galatasaray'a yakışmıyor diyorlar. Ukalalık yapıyorsun çıkın kendiniz yapın ya da sistemi kurun"

"Galatasaray derin bir güç var"

"Galatasaray derin bir güç var. Sıkıştıklarında inanılmaz bir şekilde birleşiyorlar. Diğer kulüplerde bunlar yok. Galatasaray'da derin bir akıl var"

"Gece telefon trafiği ile karar veriyorlar. Dört gün birbirlerini eleştirdiklerini gördüm. İstanbul'da bir restaurant'a gittim hepsi orada eğleniyorlar. Faruk Süren bunun en güzel tespitini verdi. Biz Bizans'ız dedi. Sen bize bakma sallarız ama sonra anlaşırız"

"Fatih Terim sadece Galatasaray'ın teknik direktörü değil Divan Kurulu üyesi"

"Benim duyduğum kadarıyla bu akıl Dursun Özbek gelsin diye uğraşıyormuş. Duyduğun kadarıyla böyle hem de inanılmaz uğraşıyorlar"

"Gördüğüm kadarıyla Aykut Kocaman'ın kongrede çok etkisi yok. Fatih Terim ise öyle değil. Hocanın çizdiği çizgi ile etkisi de olacaktır. Fatih Hoca o topa girmese de mesaj verecektir. Fatih Terim sadece Galatasaray'ın teknik direktörü değil Divan Kurulu üyesi."

"Dursun Özek'in Fatih Terim'i getirirken çok istekli olmadığını da düşünüyorum. Hatta bazı yöneticilerine yeni sezonda Fath Terim olmayacak dediğini duydum"

"Yabancı oyuncunun serbest olması iyi oldu. Bazı yöneticilerle, bazı komisyoncular ya da menajerler namuslu işler yapsa daha da iner bu değerler. Yabancıların gelmesi ile yerlilerin rekabeti arttı onlar biraz rahatlamıştı"

"Geçen senelere göre hakemlere bu yıl şöyle baktım. Papazların içinde Fırat Aydınus bir parça daha iyi yönetti ama sonuca tesir edecek hatalarda var"

"Halil Umut Meler fena işler yapmadı. Mete Kalkavan daha istikrarlı gitti. Ali Palabıyık bu sene eski yıllara göre iyi gitmedi. Bir Avrupa kupası maçında düşük puan almış ve oradan sonra dağılmış"

"Cüneyt Çakır Türkiye'de iyi maçlar yönetmedi. Fırat Aydınus iyi gidiyor derken inanılmaz bir eyyam yaptı. Fenerbahçe-Bursaspor maçında profesyonelce yaptı. "

Senin için hazırladığımız haberler